- 19 Eylül 2018
- 79
- 16
- 38
- 34
- Konu Sahibi Halemustafa48
-
Bir sürü başlık var teori lere göre cinsiyet tahmini diye biz sorunca mı komik oluyor sadece merak ettim
Elinde sonuna öğrencen zaten boşuna bunlar için uğraşma sağlıklı mı sağlıklı şükür de geç susam ksdar bile değil organları oluşmamış 12 haftadan başlıyor oluşmaya 16 da tamamlıyor herşey yolunda mı gitcek sagliki alabilecek miyim kucağıma diye dua etcen yerde cinsiyet diyon teori adı üstünde ne kdr dogru doktor mu bu teoriyi yapan söyleyen 50 50 herşeyBir sürü başlık var teori lere göre cinsiyet tahmini diye biz sorunca mı komik oluyor sadece merak ettim
Merhaba bu resimde de 8+6 günlük hali ..cevabınız için teşekkür ederimCanım sanki plesanta solda ben erkeğe benzettim ama emin değilim
Ne vapr kiz merak ettiyse lan. Problemli . Tabiki saglikli olsun diye dua eder her anne saglikli olsun ister senden mi alicak akli. Hrr konu basligi varda bu mu batti sana. Tip ya. Fikrin yoksa yazma . Ne saniyon kendini . Teori uste kiz ugrasmak istemis . Saglikli olsun dua et . Yok ya hamile anne ye vrrilen akla bak. Sen onun bebegini yavrusunu ondan daha mi cok dusunucen . Yuru gitElinde sonuna öğrencen zaten boşuna bunlar için uğraşma sağlıklı mı sağlıklı şükür de geç susam ksdar bile değil organları oluşmamış 12 haftadan başlıyor oluşmaya 16 da tamamlıyor herşey yolunda mı gitcek sagliki alabilecek miyim kucağıma diye dua etcen yerde cinsiyet diyon teori adı üstünde ne kdr dogru doktor mu bu teoriyi yapan söyleyen 50 50 herşey
Plasenta ekranda soldaysa erkek diyolar ramzi teori goreEvet plasenta solda.
Duyar kasma.....Ne vapr kiz merak ettiyse lan. Problemli . Tabiki saglikli olsun diye dua eder her anne saglikli olsun ister senden mi alicak akli. Hrr konu basligi varda bu mu batti sana. Tip ya. Fikrin yoksa yazma . Ne saniyon kendini . Teori uste kiz ugrasmak istemis . Saglikli olsun dua et . Yok ya hamile anne ye vrrilen akla bak. Sen onun bebegini yavrusunu ondan daha mi cok dusunucen . Yuru git
Ne oldu kız mı erkek miMerhaba bu resimde de 8+6 günlük hali ..cevabınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?