7+5 haftalık kalp atılışı duyulmadı

ymns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
5
0
29
Merhaba 6+3 te gittim ese göründü nokta kadar belirti var boş değil dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi 7+5 te gittim kalp atışı duyulmadı karın ultrasonunda. Vajinal istemediğimi söyledm haftaya gel dedi tekrar bakalım dedi ne olumlu nede olumsuz birşey demedi. Ama korkum çoğaldı kalp atışı yok mu acaba.

Merhaba 6+3 te gittim ese göründü nokta kadar belirti var boş değil dedi 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi 7+5 te gittim kalp atışı duyulmadı karın ultrasonunda. Vajinal istemediğimi söyledm haftaya gel dedi tekrar bakalım dedi ne olumlu nede olumsuz birşey demedi. Ama korkum çoğaldı kalp atışı yok mu acaba.
Bende 7 haftalıkken gittiğim de doktor kalp atışını dinlemek istemedi bi zararı olur diye sanırım ultrasondaki dalgalar bebegin kalbini ısı veriyormuş bu yüzden bende ısrar etmedim bı sıkıntı yok demişti. Olumsuz dusunmeyin bence ters bişey olsaydı mutlaka söylerdi doktorunuz

Vajinal muayene olan var mı bi problem oluyor mu kesinlik için yaptırmak istiyorum ama kararsızım ama bu belirsizlite insanı yoruyor

vajinal muayene yaptıran bir cok kadın var. hiç de bir sorun yasamadılar. ultrason cihazı rahme girmiyor sonuc olarak, rahim ağzına kadar ilerliyor. bazen ultrason sonrası hafif lekelenmeler olabiliyor ama o gebelikte cinsel ilişki yaşandığında da olabiliyor. bence yaptırabilirsiniz.

benim 6+6da kalp atısı görülmüstü. dinleyememistik bebek çok kücük olduğu için ama doktor kan akımını görüyor, bu da kalp atısı olduğunu gösteriyor.

7+6da da ilk defa duyduk kalp atısını. sanırım 8.haftaya kadar bekleniyor kalp atısı. 8. haftadan sonra da duyulmazsa sağlıksız gebelik teshisi konuyor

X