Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz kimseye olmadım ama bir an önce olmam gerekiyor kısa sürede büyüdü çünküAmeliyat oldunuz mu peki kendisine?
Doç.Dr.Hanifi Şahin bu konuda çok tecrübeli kesinlikleBekarım ben, 10 cm ve 9 cm rahim korunarak kapalı yapabilecek tecrübeli doktor araştırıyorum İstanbul özellikle Anadolu yakasında.
Hanifi Şahin hoca tercihiniz olmalı.Kanser ve miyomda çok önemli bir isimHenüz kimseye olmadım ama bir an önce olmam gerekiyor kısa sürede büyüdü çünkü
Siz oldunuz mu?Hanifi Şahin hoca tercihiniz olmalı.Kanser ve miyomda çok önemli bir isim
Siz oldunuz mu peki?Doç.Dr.Hanifi Şahin bu konuda çok tecrübeli kesinlikle
Geçmiş olsun oldunuz mu ameliyat bende de 13cm olmuş hanifi hocanın asistaniyla görüştüm yanlız beni maddi olarak zor onda olmam instagramdan gördüm ben de ordan ulaştım bide suat karataş onunlada görüştüm muayene etmeden kesin bisey soyleyemem dediBekarım ben, 10 cm ve 9 cm rahim korunarak kapalı yapabilecek tecrübeli doktor araştırıyorum İstanbul özellikle Anadolu yakasında.
Hanifi beyle ne kadar ücret söyledi?birkaç ay önce bende görüsmustum paracı birine benzemiyordu amaGeçmiş olsun oldunuz mu ameliyat bende de 13cm olmuş hanifi hocanın asistaniyla görüştüm yanlız beni maddi olarak zor onda olmam instagramdan gördüm ben de ordan ulaştım bide suat karataş onunlada görüştüm muayene etmeden kesin bisey soyleyemem dedi
Geçmiş olsun Bende olmam lazım ama mr sonucundan sonra karar verilecek ben devletten randevu almayı düşünüyorum çapa tıp fakültesindenKaç tane profesöre gittim tavsiyeyle ama hepsi açık ameliyat dedi mecburen açık olacağım inşallah
Evet banada oyle demişti benim tek miyom olduğu için daha uyguna geliyordu ve sagolsun butcemin ne kadar olduğunu sordu ve ne derece yardim edebileceginden bahsetti.Yorumlara bakılırsa baya iyi bir doktorBen kendisiyle görüşmedim asistaniyla görüştüm 50 ile 70 arası dedi ama siz gelin kendisiyle görüşün yardımcı olur demişti sadece ameliyat bide yatarsam baya yüksek benim için eger olursan haberim olsun inş.atlatiriz mevlam kolaylık versin bide ben 10 günlük aclik orucu yapmak istiyorum bakalim yok olur niyetiyle
Size de geçmiş olsun ben anadolu yakasında araştırdım özelde çok pahalı olmayan bir fiyata bir arkadaşım oldu ben de öyle düşünüyorum inşallah kendimiz için en iyi doktoru bulabilirizGeçmiş olsun Bende olmam lazım ama mr sonucundan sonra karar verilecek ben devletten randevu almayı düşünüyorum çapa tıp fakültesinden
Evet fiyatlar yüksek inş.bizleride düşünen doktorlarla tanismak nasip olur50 ile 70 dediğiniz bin tl mi? Aman Allahım ne olmuş bu fiyatlar böyle. Çok geçmiş olsun.
Arkadaşınızın rahatsızlık neydi büyük olunca miyom rahimi almamız lazım diyorlar her doktor uğraşmıyor hangi hastane yada doktor bende onada gidebilirimtek doktorla karar vermeyelimSize de geçmiş olsun ben anadolu yakasında araştırdım özelde çok pahalı olmayan bir fiyata bir arkadaşım oldu ben de öyle düşünüyorum inşallah kendimiz için en iyi doktoru bulabiliriz
Ben dogumu bir sene önce 50bine yaptim myomu o sirada aldi oda 10,bin oldu cok fazla gerçekten. Hemde dogumdan önce fiyat sorduğum halde dememislerdi Allah kimseye zorda koumasin50 ile 70 dediğiniz bin tl mi? Aman Allahım ne olmuş bu fiyatlar böyle. Çok geçmiş olsun.