- 13 Haziran 2015
- 76
- 21
- 43
-
- Konu Sahibi Pamukprensesimm
Arkadaşlar ne olur bilenler başına gelenler yazsın 7+4duyulmaması normalmi ultrason çeken bayan daha yeni yerleşmiş bebek dedi duyamıyorum dedi kalbini peki normalmi duyulmaması dedim normal dedi ama doktorum duyulması lazımdı dedi pazartesi bakalım tekrar dedi son bat mayıs 4 .. ama bu geçtiğimiz salı gittim ultrasona 7+4diyo nasıl oluyo anlamadım
Sağol canım umudum o dua et bana pazartesi gidcem ultrasonaCnm belki 9. Haftada duyulmaya başlar dua et bol bol
Sağol canım umudum o dua et bana pazartesi gidcem ultrasona
Amin canım Allah razı olsunRabbim sana hamileligin ile ilgili güzel haber almayi güzel söz duymayi nasip etsin
Ne güzel ne bilim canım şuan doktora göre 8haftayım pazartesi gşdcem illahada duyulması lazım diyo vajinal ultrason verdi kabul etmedim7 erken değil mi kalp atisi için. Biz 9 da duyduk
Ayy çok sağol canım içim içimi yiyo inanki ama hissediyorum var olduğunu ne bilim10 haftaya kadar yolu var, hic negatif dusunmeyin.gec dollenmedir vs vs. insallah guzel haberleri alicaksiniz.
geç döllenme olabilir. bazı doktorlar geç döllenmeyi nasıl anlayamıyor. ikinci hamileliğimde doktorum 5. haftada geç döllenme olmuş yumurtan bir hafta geç çatlamış dedi. ben de evet biliyorum çünkü ovulasyon testi kullanmıştım dedim. sonra da adet tarihim 20 nisanken 25 nisan diye değiştirdi gelişimini ona göre takip etti.Evet canım adete göre hesaplıyo bide kese büyük galiba bilmiyorum canım pazartesi öğrencez inşallah eşim için çok dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin
canım benım hıc uzulme benım geç dollenmeymıs hatta bı gun kasık agrısıyla acıle gıttım doktor alınması lazım bunun kalbı atmıyo sımdıye kadar atması lazımdı düşcek bu agrılarında düşük belirtisi dedi ertesı gun lekelenmem oldu bende düşüyo dıye umursamadım tutmak ıcın ılac kullanmadım progestan vermıstı ıcmedım nasılsa kalbı atmıyo ölü bebegı ıcımde tutmıyım dıye leke 2 gun sonra gecınce acıle gıttım ne oluyo dusmekten vazmıgectı dıe bebegımın kalbı atmaya baslamıstı hıc canını sıkma oncekı gebelıgımdede 7 haftayı gecınce duydum kalp atısınıEvet canım adete göre hesaplıyo bide kese büyük galiba bilmiyorum canım pazartesi öğrencez inşallah eşim için çok dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin