7+4bebeğimin kalp atışı duyulmadı :(

Pamukprensesimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
76
21
43
Arkadaşlar ne olur bilenler başına gelenler yazsın 7+4duyulmaması normalmi ultrason çeken bayan daha yeni yerleşmiş bebek dedi duyamıyorum dedi kalbini peki normalmi duyulmaması dedim normal dedi ama doktorum duyulması lazımdı dedi pazartesi bakalım tekrar dedi son bat mayıs 4 .. ama bu geçtiğimiz salı gittim ultrasona 7+4diyo nasıl oluyo anlamadım

Cnm belki 9. Haftada duyulmaya başlar dua et bol bol

Canim Dr senin son adettime gore hesaplamiatir. Üstüne görmüş olabilirsiniz ayrica 20. Haftamizda ASM de on dakika duyamadik kalbi. Megerse arkasi donuk olunca da ses gelmiyormus

Fistik kadardir simdi ne kadar güçlü olacak ki kalbi. Sikma canini normal bu haftalarda

Evet canım adete göre hesaplıyo bide kese büyük galiba bilmiyorum canım pazartesi öğrencez inşallah eşim için çok dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin

Duyulmayip gözünde var bn 9hafta hamilegim 8hafyasinda gittim bebek daha küçük olduğu için dktrr dinnleyemeyiz sesten korkar dedi 12haftasinda dnliycem bende ama ultrasonda gordum sensor gibi ileri geri yapiyodu elh. Gayet sağlıklı bi şekilde

Evet canım adete göre hesaplıyo bide kese büyük galiba bilmiyorum canım pazartesi öğrencez inşallah eşim için çok dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin
geç döllenme olabilir. bazı doktorlar geç döllenmeyi nasıl anlayamıyor. ikinci hamileliğimde doktorum 5. haftada geç döllenme olmuş yumurtan bir hafta geç çatlamış dedi. ben de evet biliyorum çünkü ovulasyon testi kullanmıştım dedim. sonra da adet tarihim 20 nisanken 25 nisan diye değiştirdi gelişimini ona göre takip etti.

inşallah bu gün güzel haberler alırsınız

canım benım hıc uzulme benım geç dollenmeymıs hatta bı gun kasık agrısıyla acıle gıttım doktor alınması lazım bunun kalbı atmıyo sımdıye kadar atması lazımdı düşcek bu agrılarında düşük belirtisi dedi ertesı gun lekelenmem oldu bende düşüyo dıye umursamadım tutmak ıcın ılac kullanmadım progestan vermıstı ıcmedım nasılsa kalbı atmıyo ölü bebegı ıcımde tutmıyım dıye leke 2 gun sonra gecınce acıle gıttım ne oluyo dusmekten vazmıgectı dıe bebegımın kalbı atmaya baslamıstı hıc canını sıkma oncekı gebelıgımdede 7 haftayı gecınce duydum kalp atısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…