7 +4 Kese ve yolk sac var bebek yoktu

R1na

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
47
10
8
Merhaba kızlar ben son adet tarihime göre 7+4 ken ilk doktor kontrolüme gittim doktorum kese ve yolk sac gördü ama bebek yoktu 3 gün sonra tekrar gel dedi Ve bügün gittiğimde embryo oluşmuş ama hafif koyunrenkte pıhtılılar geliyo sizce normalmi ve bu durumu yaşayan varmı aranızda?
Ilk ve 3 gün sonraki ultrason resmleri

Eklentiler

• IMG_9945.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG_9964.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 142
Yolk kesesi varsa bebekte vardır. Bazi usg cihazlarının kalitesinden gozukmeyebiliyor

Benim de kanamam köyü pihtilarim var dinleniyorum bende kalp atışını yeni duydum bakalım gidişat nereye gidicek bilmiyorum

Merhaba bugün bende de kontrolüne gittim 7+4 deyim kese var , son görüntüye göre büyümüş yolk var ama bebeği göremedi , gelecek cuma da görmezsem alırım dedi malesef

İnşallah görünür canım doktoruna biraz beklemek istediğini söyle belki oluşur gelişir benimki göründü hatta gelişti ama şuan kanamalarım başladı nasip

Merhaba bugün bende de kontrolüne gittim 7+4 deyim kese var , son görüntüye göre büyümüş yolk var ama bebeği göremedi , gelecek cuma da görmezsem alırım dedi malesef

İnşallah görünür canım doktoruna biraz beklemek istediğini söyle belki oluşur gelişir benimki göründü hatta gelişti ama şuan kanamalarım başladı nasip
Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah . Çok üzüldüm çok ağladım 2 gündür ama herşeyin hayırlısı önemli olan sağlıklı kendine yeten çocuklara sahip olmak ,vardır bir hayır. Sürecinizi yazın bende yazacağım

Merhaba aynı duurm bendede var aynı duygulari yaşıyoruz Rabbim bize sevinçli haberlerin verilmesini nasip etsin . Bir gelişme varmı peki ?

Bende aynı durumu yaşadım maalesef boş gebelik çıktı ve zorunlu kürtaj ile sonuçlandı... Dilerim güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…