• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7+4 günlük hamileyim karın ağrısı

Merveecn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
1.069
545
73
Merhaba kızlar 7+4 gün hamileyim cuma günü kontrole gittik 2. Kontrolüm gayet herşey iyi dedi doktorum.
Ama bugun öyle bir karın ağrısı çekiyorum ki anlatamam beni resmen uykumdan kaldırdı. İnanılmaz bir karın sancısı çekiyorum resmen agladımmmm. Ara ara oluyor
Sizdede oluyor mu lütfen yaşan varmııı ?

Merhaba kızlar 7+4 gün hamileyim cuma günü kontrole gittik 2. Kontrolüm gayet herşey iyi dedi doktorum.
Ama bugun öyle bir karın ağrısı çekiyorum ki anlatamam beni resmen uykumdan kaldırdı. İnanılmaz bir karın sancısı çekiyorum resmen agladımmmm.
Sizdede oluyor mu lütfen yaşan varmııı ?
Kanama olmadığı sürece birşey olmaz inş rahim büyümesi karın ağrısı yapabiliyor ara ara

Yeni gitmissin kontrole ilk aylar rahim çok hızlı büyüyor hafta içi bayram öncesi bikez daha gidersin olmazsa cnm için rahat eder
Evet yaaa pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum inşaAllah birşey yoktur ama çok ağrıyor abla öyle böyle değil ha daha sonra geçiyor ara ara geliyor geçiyor.

Eşimde öyle diyor ama gaz yapıyorum
Tamam iste yapana kadar sikistiriyor :) evde iki dusuk yaptim yemin ederim gaz sancisi cektigim gece kadar aci cekmedim. Hatta esim tekrar dusuk yapiyorum sanmisti. (Hamile degildim)

Ben de 8+0 oldum bugün, dün resmen mens ağrısı çektim 2 saat ağrıdan yerimde duramadım resmen. Kanama olmadığı için normal karşıladım.

Back
X