Merhaba benim sat 9 Nisan 7+3. Beta değerlerim 2 ye katladı sorun yoktu. Kese oluştu herşey yolunda derken bu hafta kahverengi lekelenmeler meydana geldi. Perşembe günü doktora gittim lekelenmeler olur önemli değil ama geriden geliyorsunuz, kese büyümüş ama bebek hala görünmüyor haftaya tekrar bakalım dedi. Size yeniden adet tarihi vermek lazım geç döllenmiş gibi yolk saç da oluşuyor gibi dedi. İçime sinmeyince bugün başka doktora göründüm ve direk bu gebelik boş kesede benek yok sonlandırılması lazım, isterseniz 1 hafta daha bekleyelim ama %99 bebek oluşmayacak dedi. Hemen kürtaj için yapılması gerekenleri sıraladı. Düşmesini beklerseniz çok uzun sürer sancılı olur, gebeliği Anestezi ile sonlandıralım vakumlayalım dedi. Yorumlara bakıyorum bekleyen kişiler bebeği görüyor ve kalbi duyuyor bir kısmı da kürtaj oluyor. Ne yapıcam inanın bilmiyorum.
Kürtaj mı yaptırmalıyım kendi düşmesini mi beklemeliyim? Kürtajdan korkuyorum zarar verirler diye
Kürtaj mı yaptırmalıyım kendi düşmesini mi beklemeliyim? Kürtajdan korkuyorum zarar verirler diye