Saç Şekillendiriciler 7/24'lerden mucizevi bi krem

karpelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
77
0
36
İstanbul
Şekillendirici ve koruyucu birçok saç kremi var.Elidor ve pantene gibi.Hiçbirini denemedim.Diğerleriyle karşılaştıramam tabi ama Pronwer'i denemenizi tavsiye ederim. Fiyat ve fonksiyon yönünde mucizevi birşey.Düzleştiricimden şikayetçiydim hep.Eskisi gibi güzel düzleştirmiyordu.Eczanenin fırsat reyonunda Pronwer(140 ml)i 1 TL'ye çok çok makul bir fiyat olarak görünce hiç düşünmeden aldım.Ve çok çok memnunum.Diyorum ya mucizevi Her saça aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum ama istediğim düz saçlara kavuştum sonunda.Marketlerde de 3-4 lira kadar sanırım.Yine çok uygun yani.Denemekte fayda var. a.s.

cnm nasıl bi etkisini gördün?

Düzleştirmeden önce sürdüm daha sonra düzleştirdim.
* Daha az zaman harcanıyor bir kere.1 saatte düzleştirdiğim saçlarımı yarım saatte düzleştirdim neredeyse.
* Ve eskisinden daha düzdü.
Zaten tüp'ün üstünde yazıyor.Fön çekmeyi kolaylaştırıyor ve daha kalıcı olmasını sağlıyor.Bu etkileri gördüm :)

Ben de kullandım.. ucuz diye tereddüt ettim aslında, kalitesizdir dedim.. ama Bence pantenden Bile güzel. çok yoğun zaten cıvık da değil.. ama şimdi hiç Bi yerde Bulamıyorum

Ben hiç Bi yerde Bulamıyorum canım hatta mümkünse getirin dedim adama Bi hafta sonra tekrar gittim adam da Bulamıyoruz dedi.. şimdi elidor eski haline dönmüş, 300 ml olmuş ondan aldım Bukleler için.. 5.90 o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…