Aşılama 7+2 haftada kanama yaşayan varmi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

redrose19

Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
877
515
Kizlar 7+ 2 haftalık hamileyim adet kanaması gibi kanamam oldu acile geldim yatış yaptılar serum iğne ilaç takviyesi yapıyolar sürekli geldiğimde kanamam yoğundu ama bebeğim gayet iyiydi utrasyon da masallah 8 hafta cıktı adet tarihine göre biraz önde gidiyor kese aşağı inmis Düşük riski var dediler kalp atışı falanda gayet iyi Neyse kanamam durmuştu 3 saat sonra tekrar oldu bi pet dolusu şimdi serum taktilar kanamam kesildi geri bnim gibi aynı durumu yasiyan varmi? Yaşayıpta bebeğini sağ sağlim kucağına alan varmi ?

Canım inşallah kanaman durmuştur, bu forumda adet gibi olup sağ salim kucağına alan gördüm, dua et merak etme canım
Sağol cnm kanamayı durdurdular suanlik iyiyim bebeğimde iyi şükür 2 gündür hastanede yatıyorum iğneler ilaç serum derken topladık kendimizi şükür

Sağol cnm kanamayı durdurdular suanlik iyiyim bebeğimde iyi şükür 2 gündür hastanede yatıyorum iğneler ilaç serum derken topladık kendimizi şükür
Kendini üzme canını sıkma, hiç iş yapma, bebeğini düşün sadece kuzum kolay hamile kalınmıyor.. çok sevindim rabbim kucağına da aldırsın

Geçmiş olsun, kalp atışını ilk hangi hafta duydunuz. Aynı durumu yasıyorum sizinle. Kanama var ve 7.haftada kalbi henuz duymadık

Geçmiş olsun, kalp atışını ilk hangi hafta duydunuz. Aynı durumu yasıyorum sizinle. Kanama var ve 7.haftada kalbi henuz duymadık
Sagolun,sizede çok geçmiş olsun ben 6+4 ken muayeneye gittiğimde doktor çok az gördüm kalp atışını demişti ama dinletmedi çok yeni atmaya başlamış diye sonra zaten 7+2 de yoğun kanama ile hastaneye gidip açilde yatış yaptılar muayene ettiklerinde kalp atışı iyi dediler haftasına göre şükür 5 gün iğne hap serum felan derken topladım kendimi şuan 9+2 gunluguz yeni muayeneden geldim bi sıkıntı görülmedi çok şükür sizin durum nedir kanamaniz ne durumda ilaç iğne vs verdiler mi ?

Çok tesekkürler. Evet ilaç kullanıyorum, kanama var ama acillik değil. Regli gibi oluyorum. Haftaya gideceğim ama beklemek çok zor. Sizin az da olsa görülmüş mesela. O yuzden geç duyan var mı merak ediyorum. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Amin cümlemizin inşallah bian önce toparlarsınız Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin 8 haftaya kadar korkmayın duyulmaması normal diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…