küllümango lütfen yardım edermisin...saçlarımı majirel 7.11 ve 8.11 ile boyamak istiyorum ama içine %6 lık mı veya % 9 luk oksidanmı koyucam bilmiyorum birde mavi boya eklenirse kızıllık yada dorelik olmuyor yazıyordu ne kadar eklemem gerekiyor acaba 1 kutu boyaya.Bu arada saçımı en son lorealin köpük boyası ile boyadım saf açık kestane 1 aydır boyamıyorum bayağı aktı çok kızıllık yada dorelik olurmu lütfen yardım edin.......
Majirelin 8.1 aldım inşallah bugün boyıcam ama mavi boya bulamadım igoranın 0.22 sini aldım aynı işi görürmü acaba ondanda 2 fındık büyüklüğündemi sıkıyım dahamı fazla bu arada ben yeni üye olduğum için özelden mesaj gönderemiyorum sürekli rahatsız ettiğim için kusura bakma şimdiden teşekkürler.....
Boyadım renk fena değil ama biraz kızıllık var hiç küllü olmadı majirel 8.1 % 6 lık oksidan kullandım içine 0.22 igora az koydum galiba bir dahakine umarım daha iyi olur...
sevgili küllümango aslında sabit bir konu açsan sana sorularımızı sorsak.senden ricam kendi saç rengim küllü kumral,saçlarım şu an bal köpüğü ama ben küllü koyu sarı istitorum.küllü boyalarla bile saç diplerim turunculaşıyor.benim sorum 9,1 boya alıp oksidasyon kremini kullanmadan boyayı suyla karıştırıp 50 dk beklesem turunculaşma,ve yeşermeden kurtulurmuyum.ve bu boya çok mu çabuk akar