Saç Rengi ve Saç Boyama 7.1 ve 8.1 i karıştırmayı düşünüyorum ne dersiniz?

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa

kızlar şuan saç rengim koleston 6.0 koyu kumral ve 8.1 küllü açık kumral karışımı aslında baya koyuydu ama aktı .ben kortuğum için6.0 ın tamamını 8.1in yarısından biraz fazlasını karıştırmıştım.zemin rengimdeki bakırlık gitsin istemiştim baya gitmişti ama akınca hafiften yine gözükmeye başladı güneşte ben de sinir oluyorum .bu sefer çok koyultmadan 7.1 ve 8.1 denemek istiyorum siz ne dersiniz???bilmiyorumkismile

aslında en alttaki tam istediğim renk ..alkisalkisalkis saclarım koyu kahve benim bu rengi nasıl tuutturabilimki acaba ?CADIARZU
minish21 senin kendi sac rengin neydi canım ?

aslında hepsi aynı renk canım ama flashlı ve flashsız çekimlerde farklı gşbş çıkmış flashsız daha koyu görünüyo akşam güneşsiz de öyle bi renk oluyo aslında,benim kendi rengim kumralçok koyu da değil hafşf orta kumral gibi canım

1. ve 3. fotolardaki saç rengin süpermiş =)
karışımları bilmediğim için yardımcı olamıyorum ama renkleri çok beğendim =)

hepsi arka arkaya çeklimiş resimler sadece 2.si flashsız çekim ondan koyu ve karanlık çıktı biraz

faceden ekle istersen ben sna gösteriim ne renk oldu saçımm gerçi ışıktan dolayı hep farklı çıkıo ama :S
özel msj da atamıorum msj sayım yokmuş amann ne zor iş bunlar

anladım canım o yüzden güzel durmuş renkler , benim sac koyu kahve olmaz sanırım böyle

yaa nie olmasın benmde bildiğin koyu kestaneydi boyadım olduu beğendi herkeste ben yüzüme gitmediğini düşünüorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…