• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7+1 kanama tehlikelimi bilgisi olan yardımcı olabilir mi

mina2091

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
123
Puanlar
18
Merhaba 7+1 haftalık hamileyim geçen hafta kese görüldü ama kalp atışı duyulmadı onun içinde yarın randevum var 2 gün önce kahvemsi ni leke geldi peçeteye bugün de açık pembe şeklinde peçeteye geldi yine iki peçete kadar tehlikelimidir sizce

Merhaba 7+1 haftalık hamileyim geçen hafta kese görüldü ama kalp atışı duyulmadı onun içinde yarın randevum var 2 gün önce kahvemsi ni leke geldi peçeteye bugün de açık pembe şeklinde peçeteye geldi yine iki peçete kadar tehlikelimidir sizce
Acile mi gitmeliyim yarını beklemelimiyim

Devam ediyorsa gitmelisin bence

acile gidin. ben bayram günü kahverengi lekelenme yasadım sadece silince peçeteye geliyordu. hemen acile gittim ve ebe muayene etti. eğer pembe veya kırmızı kanama olursa hemen acile gitmemi istediler. sükür ki olmadı benim lekelenme 3 kez falan peçeteye geldi sonrasında kesildi. ebe de herhangi bir aktif kanama görmedi. ama kesinlikle gitmeniz gerekiyor. illa bir sey çıkacak değil ama gebelikte her kanamanın takip edilmesi gerekiyor.

Doktoruna ulaşabilirsen ulaş veya acile git. Progesteron fitil veya iğne verebilirler. Müdahale edilmesi gereken bir durum olabilir

acile gidin. ben bayram günü kahverengi lekelenme yasadım sadece silince peçeteye geliyordu. hemen acile gittim ve ebe muayene etti. eğer pembe veya kırmızı kanama olursa hemen acile gitmemi istediler. sükür ki olmadı benim lekelenme 3 kez falan peçeteye geldi sonrasında kesildi. ebe de herhangi bir aktif kanama görmedi. ama kesinlikle gitmeniz gerekiyor. illa bir sey çıkacak değil ama gebelikte her kanamanın takip edilmesi gerekiyor.
Teşşekür ederim tehlikeli olabilir o zaman ben her ihtimalle karşı gidiyim

Teşşekür ederim tehlikeli olabilir o zaman ben her ihtimalle karşı gidiyim
benim doktorum eğer sancı eşlik etmiyorsa endişelenme ama ilk fırsatta kontrole gel demişti bana. bence siz de gidin. Allah korusun. bunun stresi bile yeter insana zaten.

Back