7+1 haftalık hamileyim ancak bir sorun var

egypt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
101
73
hanımlar merhaba ben bugün doktorda bebeğimin boyunun 6 mm olduğunu öğrendim herşey normal sandım geldim eve doktorda konuşmadı bişey az önce nette dolanırken bu zamanlarda bebeklerin boyu 1.5 cm oluyormuş bir anda panikledim benim bebeğim daha 6mm çok çok fark var arada lütfen aranızda bileniniz varsa bu zamanlarda bu boy anormal mi ? yoksa zamanamı bırakılıyor...

yok mu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaş ?

Canım nette bin bir bilgi var hepsi farklı hepsinden kendimize pay çıkarırsak hepimiz bitmisiz.bi sorun olsa doktorun söylerdi. kanama, yoğun sancı,kokulu akıntı, idrarda yanma gibi net sıkıntıların varsa dikkate al.gerisini bu kadar inceleme içinden cikamazsin sonuçta ortalama 51-56 cm arası doguyolar heray milim milim boyunu hesaplarsan bu gebelik bitmez senide birgün olsun rahat yatirmaz :)

evet haklısın doktorum birşeyde demedi ama ilk kez gittim doktora kendisinide ilk kez gördüm o yüzden hani bi güzen bağı kuramadım doğal olarak bazı doktor arkadaşlar hastalarla pek muhattap olmuyorlar kendilerine göre sebepleri vardır elbet ama işte bende anksiyete bozukluğuda olduğu için gereğinden fazla kafama takıyorum ;(

Canım bence doktorunu değiş çünkü bu tarz bi sikintin varsa mutlaka, seni güler yüzle karşılayıp her soruyu sorabilecegin ve cevaplariyla tatmin olabilecgin bi doktor gerek.aksi halde her gitmende çok stres olursun.

doğru diyosun komşumuza felan sorcam oda gebeydi geçen sene hangi doktora gitmiş bi danışayım

İyi fikir canım es dost akrabana sor çünkü sorularına cevap bulabildigin bi doktor seni baya rahatlatır.herşey gönlünce olsun saglicakla al kucağına bebeğini canım bizlere de dua et.

İyi fikir canım es dost akrabana sor çünkü sorularına cevap bulabildigin bi doktor seni baya rahatlatır.herşey gönlünce olsun saglicakla al kucağına bebeğini canım bizlere de dua et.
amin inşallah hep dua edicem rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…