- 17 Eylül 2014
- 18
- 6
- 18
- Konu Sahibi rubysparks
arkadaşlar merhaba,
saçlarımı senelerdir 9.11 koleston perfect+0.22 igora mix mavi+9luk açıcı ile boyarken artık renk renk olmuştu ve sağlıksızlaşmıştı,istediğim küllülüğü de bir kaç yıkamadan sonra kaybediyordum.davines 7.01+6lik açıcı ile pigmentasyon işlemiyle küllü kumrala çevirmek istedim ancak saçım küllü değil de kızıl kahve ve istediğimden cok fazla koyu bir renk oldu
..şimdi sorum şu ki bu boya alt kısımlar 9.11 oldugu için akacak besbelli aktıktan sonra 8.11'e geçsem boya tutar mı yoksa rengarenk mi olur?? 7.11 yine bana cok koyu gelcek gibi geliyor bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederseniz çook sevinirim teşekkürlerrr.
saçlarımı senelerdir 9.11 koleston perfect+0.22 igora mix mavi+9luk açıcı ile boyarken artık renk renk olmuştu ve sağlıksızlaşmıştı,istediğim küllülüğü de bir kaç yıkamadan sonra kaybediyordum.davines 7.01+6lik açıcı ile pigmentasyon işlemiyle küllü kumrala çevirmek istedim ancak saçım küllü değil de kızıl kahve ve istediğimden cok fazla koyu bir renk oldu
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)