Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimMerhaba bizimde kesemiz böyle 10haftalik olucaz daha belli degil ama çoğunlukla kiz diyorlar ama bilemedim saglikla kucağınıza alın inşallah
Bence kız canımMerhaba, daha çok ufağız ama ilk gebeliğim olduğu için heyecanlı ve sabırsızım
Vajinal ultrasonla 7+0 da bakıldı. Keseye göre tahminde bulunabilir misiniz
Eki Görüntüle 3345153
Bence erkek canım seninki benim oğlumda aynı boyleydiMerhaba, daha çok ufağız ama ilk gebeliğim olduğu için heyecanlı ve sabırsızım
Eki Görüntüle 3345153
KızMerhaba, daha çok ufağız ama ilk gebeliğim olduğu için heyecanlı ve sabırsızım
Eki Görüntüle 3345153
KızEki Görüntüle 3349025 banada bakarmisiniz 7+1 karından bakıldı
ErkekBanada bakarmisiniz hanımlar ben hiç anlayamadım da
Yaa nerden anladınız hani herkese tahminde bulunuyordum ama kendiminkinden hiçbisey anlamadım ultrason fotosu çok kalitesiz
Bence kızMerhaba, daha çok ufağız ama ilk gebeliğim olduğu için heyecanlı ve sabırsızım
Eki Görüntüle 3345153
Sanırım kız
ErkekMerhaba, daha çok ufağız ama ilk gebeliğim olduğu için heyecanlı ve sabırsızım
Eki Görüntüle 3345153
Bence kız canimMerhaba, daha çok ufağız ama ilk gebeliğim olduğu için heyecanlı ve sabırsızım
Eki Görüntüle 3345153
İnşallah ya 2 oğlum var şükürler olsun bu biraz supriz oldu inşallah Allah kız çocuğu tatmayı da nasip eder önce sağlık tabiSanırım kız
Bende çok istiyorum. İnşallah Rabbim nasip ederEki Görüntüle 3349025 banada bakarmisiniz 7+1 karından
Bence kız canim
İnşallah ya 2 oğlum var şükürler olsun bu biraz supriz oldu inşallah Allah kız çocuğu tatmayı da nasip eder önce sağlık tabi
AminnnnBende çok istiyorum. İnşallah Rabbim nasip eder
KızMerhaba, daha çok ufağız ama ilk gebeliğim olduğu için heyecanlı ve sabırsızım
Eki Görüntüle 3345153