• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6s plus kapandı açılmıyor

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.415
133
merhabalar dün ikinci el ıphone6s plus aldım adam sıfırlayıp vermiş açtım herseyini yaptım aniden elimde kapandı 15 dk içinde ekran gitti sarja taktım home+açma tuşuna basılı tuttup nafile hiç bi tepki yok . yaşayan varmı bu durumu ne yapabilirim :KK43::KK43::KK34:

İkinci el telefon hiç alınır mı? Bi de 6s yani eskidi artık kaç yıl kullanıp satmıştır, o telefon pert olmuştur bile.
Geri verin derim.

YouTube de video var, telefonu açmak icin. Ben de 5s i kilitlemiştim, o videoyla açtım. Bir tane bilgisayara iCloud kurarak yapıyorsun.

Şarjda dursun bı 15 dk en az ellemeyın. Tamamen şarjı bıtmıs olmasın.

YouTube de video var, telefonu açmak icin. Ben de 5s i kilitlemiştim, o videoyla açtım. Bir tane bilgisayara iCloud kurarak yapıyorsun.
açılıyormu o zaman hiç bişekilde ekranda bişey yok kapkara birden gitti elma felanda gelmiyo

15-20 an tutun. Programsal bır sorundur. Her tlf cı öyle der mecburen.
Bundan sonra ıkıncı elde mutlaka garantılı olan tlf lerı tercıh edın.
inşallah programsaldır çünkü düşmedi bişey olmadı . haklısınız kendi garantili teli sattım sırf büyük olsun diye bunu aldım gitti 1700 :KK17::cry:

Ortasındaki tuş ve tuş kilidi tuşuna hiç elinizi çekmeden 2 dakika kadar basılı tutun , açılır .

İkinci el telefon hiç alınır mı? Bi de 6s yani eskidi artık kaç yıl kullanıp satmıştır, o telefon pert olmuştur bile.
Geri verin derim.
2.el tel satılıyor da
Niye alınmıyor?
6sden yazıyorum, dert etme
Sıkıntı yok
Sabit fikir kadar ya da android kadar
Bekleme yapmıyor

Genpa en hızlı servis
Gösterin
Ama alırken zaten göstermeniz gerekirdi

2.el tel satılıyor da
Niye alınmıyor?
6sden yazıyorum, dert etme
Sıkıntı yok
Sabit fikir kadar ya da android kadar
Bekleme yapmıyor
Ben şahsen 2.el için 1700 lira para vermem. Sırf iPhoneum var diyeceğim diye neden o kadar para vereyim ki kullanılmış bir şeye?
Gider o fiyata sıfır bir telefon alırım.

Back
X