- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
- Konu Sahibi Buketetin34
Merhaba arkadaşlar ben bu platformda yenıyım.Ve gercekten zor gunler gecırıyorum bu yuzden deneyımlı arkadaşlardan yorum beklıyorum.Şimdi sizlerle sıkıntımı paylasıcam.Ben ve eşim çocuk dünüyorduk ve ilk gebeliğimde kimyasal gebelik gecırdım,ikinci defa hamile kaldıgımda ise bebegımın kalp atışını duyamadık ve malesef 6 haftalıkken kürtaj oldum.Bunun üzerine doktorum genetık tahlılı yaptırdı eşim ve bende hıcbır sey cıkmadı cok sukur.ve sadece bana 6’lı trombofili paneli testi yapıldı ve bende heterezigot cıktı.Doktorum gebe kalırsam kan sulandırıcı ıgne kullanmam gerektıgını soyledı ve bende doktoruma aylardır gıttıgım ıcın kendısıne cok guvendıgımden baska doktora gıtmedım.Ama bazı cevremden ıgnenın ılerıkı yaşlarda baska saglık sorununa yol acacagını duydum, yada kemık erımesıne sebep ılacagı bunun gıbı bırkac sey .ve gercekten kullanmak zorunda mıyım bılmıyorum.doktorum bu genın cok az goruldugunu cok onemlı olmadıgını soyledı ama onlem almak amacıyla 36. Haftaya kadar kullanmam gerektıgını soyledı.%5 ıhtımal yıne aynı seylerı ysarsın dedı ama kafam cok karısık napıcagımı bılmıyorum.Bu konular hakkında bılgısı olanlar bana akıl verebılır mı nasıl rahatlarım bılmıyorum.ve suan hamıle degılım.tekrar aynı seylerı yasamaktan korkuyorum bu yuzden ara verdik.