• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6gun gecti hala bsey yok :((((

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Kizlar merhaba..
Sormak istedgim adetim en gec 29 30 ocak fakat ne gelen ne giden var ustelik ne hamilelge nede adete dair bir belirtmde yok. Normalde hasta olmdn gogslerm hassaslasrdi ustelk bi dusugum var ondada cok hassasti. Bu gun test yaptm bsey cikmadi sadce midem eksiyo yaniyo arada bel ve kasik agrisi.. bide adet gunu asiri sancm oldu. Kan testi yaptrsam kesn cikarda korkuyorm okadr cok negatf gordumkii.. arastirmadim sey kalmadi vallahi cok umutsz ama bi okadrda umutluyum en gec kacgune cikarki napsam ben ya :( allahim butun bagri yananlara yardim etsin cook saaolun simdiden :-)

Canm 14aylk ewlym 21yasina giricem :-) ilk ay beklemedigm halde hamile kaldm fakat dusuk oldu :-( simdi bekliyorm ozmandr :-(
Evliliğin hayırlı mübarek olsun canım çok yenisin daha hayirlisiyla olur inşallah kafaya takip sikintilanma bebek beklemeyi bırakınca beklenmedik anda geliyor genelde bebisler:) Allah gonlunuze gore versin

Evliliğin hayırlı mübarek olsun canım çok yenisin daha hayirlisiyla olur inşallah kafaya takip sikintilanma bebek beklemeyi bırakınca beklenmedik anda geliyor genelde bebisler:) Allah gonlunuze gore versin
Canm dogru soluosun saolasn guzl dileklern icin ama insan merak ediyi :)

Kizlar merhaba..
Sormak istedgim adetim en gec 29 30 ocak fakat ne gelen ne giden var ustelik ne hamilelge nede adete dair bir belirtmde yok. Normalde hasta olmdn gogslerm hassaslasrdi ustelk bi dusugum var ondada cok hassasti. Bu gun test yaptm bsey cikmadi sadce midem eksiyo yaniyo arada bel ve kasik agrisi.. bide adet gunu asiri sancm oldu. Kan testi yaptrsam kesn cikarda korkuyorm okadr cok negatf gordumkii.. arastirmadim sey kalmadi vallahi cok umutsz ama bi okadrda umutluyum en gec kacgune cikarki napsam ben ya :KK43: allahim butun bagri yananlara yardim etsin cook saaolun simdiden :-)
Amin canim Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah adet oldunmu ne durumdasin

Olmadm arkadasim ya :KK43: sinirim bozuluo dunden beri bi tat var agzmda metal yemisim gbi bugun biraz daha az yada ben alistm ne yediysem gecmiyo :-)
Hamile olabilirsin bugun 8 gun oldu demi.gunun gecermiydi hic yarin yapnazsan pazartesi sabah ilk idrarinla yap

Benim de bat 3 üydü , dün kan verdim değer sıfır, aynı sen gibi sıfır belirti ben de de , kan ver istersen

Back