6'dan sonra yememek?

Bernako2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
31
8
32
Herkes 6'dan sonra yemek yok diyo.Ama ben tatilde olduğumuz için saat 4'te uyuyorum haliyle acıkıyorum ve 10'da yemek yiyorum .Sizce sorun olurmu? (Yedikten sonra da 20 tane mekik çekiyorum )

Ben de sabaha karşı 4 5 gibi uyuyorum, ama yemiyorum yine de 6'dan sonra hiçbirşey.
Sadece kahve içiyorum, şekersiz ancak. Türk kahvesi veya nescafe genelde Türk kahvesi.

Ben şekersiz içemiyorum :KK43:
Ben de çayı şekersiz içemem mesela, ama kahveye alıştım artık. Öyle bayıla bayıla içmiyorum ama çok seviyorum hastasıyım diyemem :KK70: ama şekersiz kahve içince benim metabolizmam hızlanıyor ve rahatlıyorum göbeğim gidiyor. O yüzden alışkanlık ettim.. Sen de yeşil çay gibi bitkisel çayları tercih et. Yiyeceksen de kalorisi düşük yiyeceklere yönel bence.

Nescafenin hamburgerle ayni kaloride oldugunu okumustum bi yerde. Diyetteyseniz sekersiz turk kahvesi oneririm faydalari oldukca fazla tatli ihtiyacinj vs kesiyor.

Nescafenin hamburgerle ayni kaloride oldugunu okumustum bi yerde. Diyetteyseniz sekersiz turk kahvesi oneririm faydalari oldukca fazla tatli ihtiyacinj vs kesiyor.
Bence bir yanlışlık var.
Nescafe 3ü 1arada:78 kalori
Hanburger:500-600 kalori

En sevdiğim Türk kahvesi(şekersiz):2 kalori

Yaşasın şekersiz Türk kahvesi :)

Mutlaka yiyorsun ama aksam yiyince vücut depoluyor hareket yok tabi. Ne yemene gecince süt icebilirsin meyve ye bir avuç kuru yemiş. Nescafeyide bırak selülit yapar aynı zamanda kilo yapar.

X