Merhaba hanımlar ben 1 buçuk yıllık evliyim 4 aydan beri doktora gidiyorum çocuk için bana birşeyin yok kist flan herşeyin temiz dediler sonra başka doktora gittim oda temiz birşeyin yok dedi bu arada ikinci doktorum ca 125 ede baktırdı o 307 çıktı ben korktum sonra direk ilk gittiğim doktora geri gittim o bana sende kist yok dedi kistin olursa o da Allahim korusun kötü huylu olursa yüksek çıkar dedi ve seninki düsuk dedi kan testi yaptı bir gün sonra 175 e düştü sonra bn doktora sordum bu ca 125 olculmeden önce migdemi usuttum enfeksiyon kaptım galiba çünkü çok karnım ağrıdı gece uyku uyuyamadım sonra serumla yavaş yavaş geçti onu anlattım ondan da olabilir adetli olduğun içinde olabilir dedi sonra bana bı ilaç verdi ismini hatırlamıyorum içini okudum hücre bölünmesini engeller yazıyordu onu kullandim 15 gün kadar galiba sonra yeniden olcturdum 25 e düşmüş şükür
Sonra kizlar ben başka doktora gittim bu arada iki kere klomen çatlatma iğnesi oldum bu dokotumda bana sende polikistik över var dedi gonalf verdi olmadı adetliyken bana bakmadı kist flan olusmusmudur dedim olmaz dedi sonra aşılama oldum yine hamile kalamadim sonra tüp bebek merkezine gittim tüp bebek yaptirmak için dün adetimin ikinci günü 6 7 aydır lekeli geliyordu adetim ben ilaçlara yormustum sonra alttan ultrasondan bakınca 6 cm kist olduğunu büyük ihtimalle yumrtan catlamamis dedi basit kist dedi bana cyclo-progynova ilacını verdi hem adetini düzene sokacak hemde kistini yok edecek dedi ben korktum önceki yaşadıklarım aklıma geldi hadi kötü huylu birşeyse diyecok ağladım sonra eşim doktoru aradı doktor korkma öyle bişi yok ilaçla küçülecek seninki dedi benim içimde sıkıntı var kizlar böyle birşey yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi
Sonra kizlar ben başka doktora gittim bu arada iki kere klomen çatlatma iğnesi oldum bu dokotumda bana sende polikistik över var dedi gonalf verdi olmadı adetliyken bana bakmadı kist flan olusmusmudur dedim olmaz dedi sonra aşılama oldum yine hamile kalamadim sonra tüp bebek merkezine gittim tüp bebek yaptirmak için dün adetimin ikinci günü 6 7 aydır lekeli geliyordu adetim ben ilaçlara yormustum sonra alttan ultrasondan bakınca 6 cm kist olduğunu büyük ihtimalle yumrtan catlamamis dedi basit kist dedi bana cyclo-progynova ilacını verdi hem adetini düzene sokacak hemde kistini yok edecek dedi ben korktum önceki yaşadıklarım aklıma geldi hadi kötü huylu birşeyse diyecok ağladım sonra eşim doktoru aradı doktor korkma öyle bişi yok ilaçla küçülecek seninki dedi benim içimde sıkıntı var kizlar böyle birşey yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi