Doğuma Hazırlık 6aylik hamilelikte kasik agrisi ve baski hissi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.312
2.454
33
Hanimlar merhaba. Ben 25 haftalik hamileyim ve bir suredir ozellikle 5 dk yurudugumde kasik agrisi ve baski hissediyorum kasiklarimda. Dun oyle bi olduki hatta cocuk cikcak sandim. Bunun yaninda bel agrisida var ve karnim ara ara sertlesiyor. Bunun sebebi ne olabilir bilen var mi?

Ya

Yalanci kasilmalar olabilir canim Tum karnin sertlesiyorsa. Kontrolune daha var mi? Doktoruna sormanda fayda var. Onemsiz de olabilir rahim genisledikce olabiliyormus
Canim dayanamadim cuma aksami doktoruma yazdim anlattim. Haftaya cumartesiydi randevum.bekliyimmi yoksa acil muayene olmam gereklimi dedim. Gerekli pazartesi.hemen gel dedi dahada korkuttu beni. Yarin sabah gidicem insallah kotu biseyle karsilasmam :KK43:

Canım ne yaptın muayene oldum mu merak ettim şimdi okudum

Kizlar meraba bende 30 haftalık hamileyim. Iki gündür bebegim hareket ettiğinde çok aşağılarda baskı yapiyo ve özellikle akşamları çok sancim oluyo vajina tarafında. Kasılmalar da gün içinde 4 5 kere den fazla oluyo tekmelerini çok aşağıda hissediyorum ve bazen çıkacakmış gibi hissediyorum neden olabilir bu normal diye düşünüyorum ama bi yandan da endiseleniyorum

X