Gebeliğe Hazırlık 6aylık evliyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melese

Nasipse tüp bebek annesi 🙏❤️
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
135
58
48
25
6 aylık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadım ama gebe de kalamadım çok adet düzensizliğim var ne yapmam lazıım yardımcı olurmusunuz😞

Iyi bir doktora görünüp,detaylı muayne ve hormon testlerini yaptırmalısın. Ayrıca stresten de uzak durun 🌸
Hormon testi yaptırdım bişey çıkmadı eşimde bu konuda doktora gitmeyi istemiyo napcamı bilmiyorum

Hormon testi yaptırdım bişey çıkmadı eşimde bu konuda doktora gitmeyi istemiyo napcamı bilmiyorum
Bende hormon testi yapınca doktor hiçbi sıkıntı yok dedi. Sonradan araştırdım ve başka bi doktorla da görüştüm. Tsh ve prolaktin çok yükselmiş meğer. Bi yolu bulup eşini de ikna etmelisin ;) ve tabikide çokca dua ve sabır🌸

Yumurtlama gününü takip et o günler ilişki olsun soğan suyu iç

adetlerin düzensizse bence yumurtlama dönemini kaçırıyorsundur , ovulasyon testi ilede 2-3 ay dene bence.

Soğan suyunu ne kadar içmeliyim nette her sitede farklı yazıyo kimi 15 gün kimi 1 ay diyor
15 gun iç sabah akşam ac karnına ovulasyon testi al yumurtlama gününü belirle ilişkiden sonra popo altını biraz yüksek tut spermler çıkmasın en az yarim saat kalkma tuvalete gitme banyo yapma eşine keçi boynuzu pekmezi vitaminli şeyler yedir

Adetin 7. Gününden başlayın 15 gün iç . Sonra adetten son 5-7 gün önce tekrar içmeye basla. İbrahim saracoglu öyle diyor
6 ayda bir yapılması gerekirmiş. Soğan suyundan sonra diğer ay incir kürü uygulayin Dior. Ben şu an soğan suyu içiyorum

Adetin 7. Gününden başlayın 15 gün iç . Sonra adetten son 5-7 gün önce tekrar içmeye basla. İbrahim saracoglu öyle diyor
6 ayda bir yapılması gerekirmiş. Soğan suyundan sonra diğer ay incir kürü uygulayin Dior. Ben şu an soğan suyu içiyorum
Teşekkürler deniycem inşallah

Back