Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende hormon testi yapınca doktor hiçbi sıkıntı yok dedi. Sonradan araştırdım ve başka bi doktorla da görüştüm. Tsh ve prolaktin çok yükselmiş meğer. Bi yolu bulup eşini de ikna etmelisin ve tabikide çokca dua ve sabır
15 gun iç sabah akşam ac karnına ovulasyon testi al yumurtlama gününü belirle ilişkiden sonra popo altını biraz yüksek tut spermler çıkmasın en az yarim saat kalkma tuvalete gitme banyo yapma eşine keçi boynuzu pekmezi vitaminli şeyler yedir
Adetin 7. Gününden başlayın 15 gün iç . Sonra adetten son 5-7 gün önce tekrar içmeye basla. İbrahim saracoglu öyle diyor
6 ayda bir yapılması gerekirmiş. Soğan suyundan sonra diğer ay incir kürü uygulayin Dior. Ben şu an soğan suyu içiyorum
Adetin 7. Gününden başlayın 15 gün iç . Sonra adetten son 5-7 gün önce tekrar içmeye basla. İbrahim saracoglu öyle diyor
6 ayda bir yapılması gerekirmiş. Soğan suyundan sonra diğer ay incir kürü uygulayin Dior. Ben şu an soğan suyu içiyorum