• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 6aylık bebek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

h.erva41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1
0
86
40
Kocaeli
:ecrin_bebek:6 aylık bebeğin sarımsaklı yoğurt yemesinde herhangi bir sakınca var mı acaba?:ecrin_bebek::

çiğ olarak bilmiyorum yiyebilirmi. ama ben kızlarımın çorbaların koyuyorum 1,,2 diş sarımsak.

sarmısak gaz yapıyor bıldıgım kadarıyla ama dogal antıbıyotik bence.bebısımın en ufak hapsırmasında yemegımde yıyorum zaten süte geciyor.

benimde 6 aylık oldu bebeğim ilk kez bugün deniycem sarımsağı çünkü bu sabah gripli bihalde uyandı inşallah çabuk iyileşir:ecrin_bebek:

Direk çiğ vermen rahatsız edebilir. Yoğurttan da tiksinmesine sebep olur. Çorbasına katıp vermeniz daha uygundur.

Direk çiğ vermen rahatsız edebilir. Yoğurttan da tiksinmesine sebep olur. Çorbasına katıp vermeniz daha uygundur.

bence de tiskinebilira.s ama çorbalarımıza katabiliriz bunu kızım 6 aylıkken bende dr sormuştum sebze çorbalarımıza soğan ve sarımsağı mutlaka koyalım doğal antibiyotik zaten bunu herkes biliyo kolay gelsi,n opuyorumnanaktan

Back