Bebek İkinci El 6ay önce alınmış, temiz,Philips Avent Elektrikli Tekli Süt Sağma Pompası-satıldı-

PULPY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
2.977
7
Bu pompa olmasaydı kızım anne sütü alamayacaktı,
6 aydır elim ayağım oldu. :KK16:
Çok çok memnumun, iyiki bu markayı almışım,
Hem elektronik, hem manuel hem de pille çalışma imkanı var.
ben 300 civarına almıştım, 190 TL ye satmak istiyorum,

ayrıca sonradan aldığım yine aynı marka Aventin süt saklama kaplarını da hediye olarak vereceğim ( biberon olarak da kullanılan bilen 2 tane süt saklama kabı)
ve yenidoğan bebek için chicconun silikon emziği de hediye, (1 kere denenmiş ama kullanılmamış, piyasa fiyatı 11 TL)

Bu pompa olmasaydı kızım anne sütü alamayacaktı,
6 aydır elim ayağım oldu. :KK16:
Çok çok memnumun, iyiki bu markayı almışım,
Hem elektronik, hem manuel hem de pille çalışma imkanı var.
ben 300 civarına almıştım, 190 TL ye satmak istiyorum,

ayrıca sonradan aldığım yine aynı marka Aventin süt saklama kaplarını da hediye olarak vereceğim ( biberon olarak da kullanılan bilen 2 tane süt saklama kabı)
ve yenidoğan bebek için chicconun silikon emziği de hediye, (1 kere denenmiş ama kullanılmamış, piyasa fiyatı 11 TL)

Foto koyabilir misin

fotoğraflar, henüz garantisi devam ediyor, temiz, özenle kullanıldı.
Manuel veya pil ile kullanılması için parçaları da fotoğrafta mevcut ve o parçalar hiç kullanılmadı hep elektirkli kullandım

bu yedek süt saklama kaplarını ayrı olarak aldım bunları da hediye ediyorum,
biberon olarak da kullanılabiliyor, sütü direk içine sağabiliyorsunuz avent marka olduğu için süt sağma makinasıyla uyumlu

Bu da ürünün monte edilmiş kullanılmaya hazır hali

merhaba
pompaya benimde ihtiyacım var bunn için 100 liralık bir bütçe ayırmıştım , sizin içinde uygunsa satınalmayı düşünürüm...

merhaba
pompaya benimde ihtiyacım var bunn için 100 liralık bir bütçe ayırmıştım , sizin içinde uygunsa satınalmayı düşünürüm...

merhaba mesajınızı yenı gördum.
belkı fıyatta bıraz daha ınebılırım ama ayırdıgınız butce bu ürün için çok düşük,
herhangi bir arızası kırıgı çiziği hiçbirşeyi yok,
söylediğiniz fiyata satmak yerine 2.bebeğim için saklarım .
iliginize tşkler

merhaba mesajınızı yenı gördum.
belkı fıyatta bıraz daha ınebılırım ama ayırdıgınız butce bu ürün için çok düşük,
herhangi bir arızası kırıgı çiziği hiçbirşeyi yok,
söylediğiniz fiyata satmak yerine 2.bebeğim için saklarım .
iliginize tşkler

teşekkür ederim satınaldım ben zaten....

arkadaşlar acil paraya ihtiyacım olduğundan dolayı fiyatı düşürdüm
160 TL kargo bana ait,

X