- 30 Eylül 2007
- 675
- 193
- 683
- Konu Sahibi ikicanimvar
-
Ozur dilerim sizden cevap gelmeyince esim almis geldi.): kusura bakmayin ne olur.
Eki Görüntüle 1010033 Eki Görüntüle 1010034 Eki Görüntüle 1010035 Eki Görüntüle 1010036 Eki Görüntüle 1010037
Hello kitty marka 18-24 ay astronot mont yalnızca etiketi kopartılıp yıkandı hiç kullanılmadı 45 tl.
Playskool ilk arabam hiçbir kırığı çıkığı yok 45 tl.
Kraft marka oto koltuğu 150 tl.
İsofix bazalı
Grup 0-1 (0-18kg'a kadar olan bebekler için) (E-4 belgeli)
Ufak bebekler için ekstra baş destek yastığı
5 noktalı emniyet kemeri
Ekstra dolgulu şilte
Kemerler üzerinde basıncı azaltan ve yüzeye yayan şok emiciler
Aktif gergi sistemi
Bütün koltuğu çevreleyen bağlama sistemi ile darbeleri minimuma indirir
Yan darbelere karşı baş ve boyun koruyucu yanlıklar
Ayarlanabilir kemer uzunluğu
Bebeğe daha fazla seyir ve görüş olanağı sağlayan yüksek kasa
Otomobile kolay monte edilebilme
Yükselip alçalabilen baş yastığı
Ağırlık: 7,9 kg
Not : Mağazalardaki satış fiyatı 400 tl den başlamaktadır fakat ben ikinci el olduğu için fiyatı çok uygun tuttum eğerki almayı düşünürseniz bu oto kolduğundan çok memnun kalırsınız. Ayrıca kılıfı çıkarılıp makinede düşük ısıda yıkanabilir. Kullanma kılavuzu gönderilecektir.
Oto Koltuğu satıldı arkadaşlar
ilk arabam duruyor mu? ve hala kargo dahil 50 tl ise talibim
Evet canım hala satilmadi ve fiyatı 50 tl. Hangi ilde oturuyorsun? Bu arada kapıda ödeme yok havale size uyarsa özelden yazisalim.
kapıda ödeme kalkmış mı
Evet canım hala satilmadi ve fiyatı 50 tl. Hangi ilde oturuyorsun? Bu arada kapıda ödeme yok havale size uyarsa özelden yazisalim.
ben size özel mesaj atamıyormuşum site yönetiminden öle msj geldi ama ben yarın ödemeyi yapıp dekontun fotosunu yollarsam bana yarın kargolayabilirmisiniz?
Siz ödemeyi yapinca bana burdan mesaj yazın ben hesaba girer kontrol ederim. Size ozelden telefon numarami yazarim ve ayrintilari gorusuruz. Bugün kargonuzu gönderirim
Siz ödemeyi yapinca bana burdan mesaj yazın ben hesaba girer kontrol ederim. Size ozelden telefon numarami yazarim ve ayrintilari gorusuruz. Bugün kargonuzu gönderirim
eşim şimdi yatırmaya gitti size tekrardan haber vericem yatırdığında kontrol edersiniz
eşim yatırmış canım kontrol edeb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?