Bebek İkinci El ....

canm ilk arabam için son fiyat mı takas düşünür müsün

=canm_oglum_Taha;34322144]ama ilk ben sordum [/QUOTE]

Afedersiniz kizimla ilgileniyordum fark etmemisim takas düşünmüyorum fiyatida en son 40 tl olur baskada indirim yapamam.

=canm_oglum_Taha;34322310]Afedersiniz kizimla ilgileniyordum fark etmemisim takas düşünmüyorum fiyatida en son 40 tl olur baskada indirim yapamam.[/QUOTE]

önünde aşınmalar var kargo sizden olursa alayım[/QUOTE]

Asinma değilde ön boyalı kısmında cizikler var. Egerki almak isterseniz 40 tl olur onun haricinde maalesef olmaz.

=canm_oglum_Taha;34322310]Afedersiniz kizimla ilgileniyordum fark etmemisim takas düşünmüyorum fiyatida en son 40 tl olur baskada indirim yapamam.

önünde aşınmalar var kargo sizden olursa alayım[/QUOTE]

Asinma değilde ön boyalı kısmında cizikler var. Egerki almak isterseniz 40 tl olur onun haricinde maalesef olmaz.[/QUOTE]

tmm kargo sizden olsun 40 tlden alayım

önünde aşınmalar var kargo sizden olursa alayım

Asinma değilde ön boyalı kısmında cizikler var. Egerki almak isterseniz 40 tl olur onun haricinde maalesef olmaz.[/QUOTE]

tmm kargo sizden olsun 40 tlden alayım[/QUOTE]

Canim maalesef öyle değil kargo sizden 40 tl olur.

Asinma değilde ön boyalı kısmında cizikler var. Egerki almak isterseniz 40 tl olur onun haricinde maalesef olmaz.

tmm kargo sizden olsun 40 tlden alayım[/QUOTE]

Canim maalesef öyle değil kargo sizden 40 tl olur.[/QUOTE]
peki canm hayırlı satışlar

kargo ne kadar tutar? birde kapida odeme var mi?

inanın kargo ücretiyle alakalı hiç bir bilgim yok. Kapıda ödemede maalesef yok çünkü çok fazla satmayı düşündüğüm ürün yok bu yüzden gidip hesap açtırmakla uğraşamadım. malum evde 2 çocuk var ve dışarı çıkmam çok mümkün olmuyor. Ama istersen kargo benden 50 tl olur.
Bu arada araba iyi durumda istersen görüntülü görüşme ile arabayı gösterebilirim seninde için rahat eder. Eğerki sıfır almak gibi takıntınız yoksa o kadar paraya sıfır almaya değmez derim çünkü ben 90 tl vermiştim ve baya bi sonra ikinci el arabanın daha uyguna satıldığını fark ettim.

siz bana ozelden mail adresinizi yollayin adres vereyim.parayi nasil yatiracagimida soylersiniz.mobil giriyorum.nesense ozel msj atilmiyor.40 tl yazmistiniz sanirim en son.kargo 10 tlden fazla tutar mi bilmiyorum.hani 50 tl verip fazla odemeyeyim.ben bir ona bakayim.uygunsa kargoyu karsilayayim yoksa 50 tl ye anlasiriz.

13 tl tutuyormus.50 tl olur.

Kusura bakmayın alıntı yapmadığınız için mesajınızı geç okudum. siz bana adresinizi gönderin ben ptt kargodan fiyat alayım ona göre size iban no göndereyim olurmu uygun olursa 50 tl yatırırsınız. PTT kargo nedendir bilmem biraz kafasına göre fiyat çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…