- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
-
- Konu Sahibi goncakarabas
Gün içinde içtiğin bütün sular sodalı yada limonlu olcak. Aktarlarda Himalaya tuzu var tuğba kuruyemişler almıştım ben. Salatanın yanında ben de bazen tavuk yada balık yiyorum ama şimdi evde pişirdiklerimden yiyorum çorba falan da yiyorum canım ekmek yemiyorum ama
[QUOTE="goncakarabas, post: 39634212, member: 58ekmegimirlar bugünkü menümü
KAHVALTI
1bardak kefir
ÖĞLE YEMEĞİ
bir porsiyon bakla ve salata
AKSAM YEMEGİ
Ispanak ve yağsız kırmızı et ( ıspanağı biraz fazla kaçırdım)
Yarim aktara bakicam tatlim
suyumuda limonlu icicem tesekkur ederim canim
canım kefir tok tutuyor mu?
yok canım buradayım giremedim dun☺sabah yumurta 1 dilim tam buğday ekmek peynirUmutcum dün menülerini yazmamışsın bir sorun yok değil mi?
Bu sabah yumurta peynir dilim tam buğday
ara 1 elma☺
öğle de yemek yapamadigim için sabahın aynısı olucak
aksama hala karar vermedim.
Bu arada kefil doyurucu oluyor mu canım ya. A 101 de mayası Nerede ve nasıl birsey bugün bende alayım . sabah 67.7 geldim 5 gunde 1 kilo benim için çok iyi
Canim iyi gidiyorsun walla. biz anneme geldik bu haftasonu. tahmin edebilirsin pazartesi sıkı bir şekilde katilcam sana kefir mayası alırken probiyotik yoğurt mayası da aldım onu da yaptim pazartesi çok sıkı baslicamBugünkü menümü yazıyorum hemen
KAHVALTI
1 bardak kefir
ÖĞLE YEMEĞİ
Azcık makarna, yanında da beşamel soslu ıspanak
AKŞAM YEMEĞİ
Küçük bir patlıcandan yapılmış bir karnıyarık yanında da yoğurt. Ardından da sade soda.
Gün boyu ekmek yemedim 2,5 lt su içtim. Ama bugün bitki çayı içemedim yatarken içmeyi düşünüyorum.
Canim benim kefir yoğurt gibi oldu ya seninki sıvı mi oluyorŞarküteri bölümünden küçük bir kağıt ambalajda. Kefir doyurucu oluyor alınınca hiç acıkmıyorsun tabi ilk günlerde zorlanabilirsin. Bu arada ben de iki gündür spor yapamıyorum çok yoruluyorum.
Canim benim kefir yoğurt gibi oldu ya seninki sıvı mi oluyor