69 dan 57 ye doğru geri sayım başlasın!!!

sabah domates peynir 1 dilim ekmek
öğle çorba ıspanak yoğurt
ikindi malesef 1 çikolata :KK43:((
malesef kabızlık sorunu yaşıyorum 1 haftadır o yüzden kilomda hiç azalma yok :KK43:(((
akşam da çikolatanın bedeli olarak ekmek yemicem.

Merhaba bayanlar bugünkü menümü paylaşıyorum :)

KAHVALTI
1 bardak ev yapımı kefir.

ÖĞLE YEMEĞİ
Az yağlı bulgur pilavı, üzerinde haşlama tavuk, 2 küçük parçalar karnıbahar mücveri, karnıbahar salatası ve ayran. Ekmek koydum ama yemedim.
canım kefir tok tutuyor mu?

AKŞAM YEMEĞİ
Bir kepçe mercimek çorbası
Çok az haşlanmış tavuk ve karnıbahar salatası. 1 saat sonra yeşil çay.

4.GÜNÜMÜZDE DE BİTİRDİİMMM :)

sabah domates peynir 1 dilim ekmek
öğle çorba ıspanak yoğurt
ikindi malesef 1 çikolata :KK43:((
malesef kabızlık sorunu yaşıyorum 1 haftadır o yüzden kilomda hiç azalma yok :KK43:(((
akşam da çikolatanın bedeli olarak ekmek yemicem.

Gayet iyi gidiyorsun canım üzme kendini. Bence bir kaç gün tartılma Kabızlık sorunun geçince tartıl. Kabızlık için de geceden 2-3 tane Kayısıyı bir bardak suya ısla. Sabah kalkınca aç karnına Kayısıları ye, suyunu da iç. Çok iyi geliyor ben daha önce denedim.

Bu arada 2 gündür yürüyüş yapamıyorum yağmur yağdığı için. Ama iki gündür kahvaltıdan sonra 3 mil Leslie yapıyorum. Gündelik içinde en az iki fincan Yeşilçay ve 2 lt su içiyorum.

Selam bayanlar bugünkü menümü yazıyorum hemen...

KAHVALTI
Sabah 8.30 da uyandım. Kahvalti yerine 1 bardak kefir içtim ( kendi yaptığım) kemirir bu şekilde kullanan bir tanıdığım baya Kilo vermişti ben de bunu uyguluyorum. Sonra 30dk yürüyüş yaptım, 30 dk da evde pilates yaptım.

ÖĞLE YEMEĞİ
Öğle yemeğinde kahvaltılık şeyler tüketim saat 12.00 da. Bir tane haşlama yumurta, 2 tane haşlama sosis ( sosis, salam, sucuk tarzı yiyeceklerin kalorisinin yüksek olduğunu biliyorum ama çok sevdiğim için yedim :) ) 2 küçük dilim peynir ve 1,5 dilim kepek ekmeği, 1tane zemin, minik bir çatal çikolata. öğle yemeğinden 1 saat sonra 1 bardak yeşil çay içtim.

AKŞAM YEMEĞİ
Akşam saat 5'te fırında orta boyda sardalya yedim 3 adet, ekmek yemedim, balık yanında salata yedim. Gün boyunca 2lt su içtim. Birazdan yine Yeşilçay içeceği gece yatmadan önce de kayısı çayı içeceğim, bu da sabahları rahat tuvalete çıkarıyor daha önce denenmiştim. İlk günümde çok zorlanmadım ama ben bir tatlı canavarıyım diyebilirim beni zorlayan tek şey bu :KK43:

Tarifini veririmisin kefirin canım bende uyygulamk isterim:KK66:

Sevgili bayanlar merhaba benim hikayem biraz uzun en kısa şekilde anlatıcam. Üniversite için başka şehire gittim üniversiteye başladığım yıl 50 kiloydum boyum 1.67 yemek yemeyi çok seven biriyim önceden ne kadar yesem de Kilo almıyordum buna üniversite yıllarımda devam ettim. Ama fastfood ve gece yemekleri hareketsizlik bana 2 ayda 10 Kilo aldırdı. Çabuk verebildiğim için üzerine düşmedim ilgilenmedim ve Kilo alımım devam etti. Sonunda 75 kiloya ulaştım. Geçen yıl mezuniyet için Kilo verme çabasına girdim ve 1,5 ayda 10 Kilo verdim ama şuan tekrar verdiğim Kiloları geri aldım. Tekrar diyete başlamak istiyorum böyle bir günlüğün beni motive edeceğini düşünüyorum takiplerinizi ve desteklerinizi bekliyorum :)

En Büyük TÜRKİYE 21 Şubat - 68,5. En Büyük TÜRKİYE

1 bucuk ayda 10 kilo vermis sin yine verirsn 10 kilo 1bucuk ayda super neler yapmstin tatlim merak ettim bilgiledrrmisin :KK66:

1 bucuk ayda 10 kilo vermis sin yine verirsn 10 kilo 1bucuk ayda super neler yapmstin tatlim merak ettim bilgiledrrmisin :KK66:

Tabi canım o dönem alkali diyeti uygulamıştım. Genelde limonlu yada karbonatlı su içiyordum. Akşamları fırında balık yada sadece salata yiyordum. Her öğünümde mutlaka salata olurdu. Himalaya tuzu kullandım. Yaptığım yemekleri alkali yapmaya çalışıyordum. Şuanki diyetimde de benzer şeyler yapıyorum ama tam alkali sayılmaz.

Tarifini veririmisin kefirin canım bende uyygulamk isterim:KK66:

Tabi canım. Öncelikle kefir mayası alıyorsun. Kefirin iki mayası var. Biri kkarnıbahara benziyor diğeri hazır. Ben hazır kullanıyorum çünkü diğer mayayı her defasında süzüp tekrar kullanıyorlar böylece saklanması zorlaşıyor. Hazır mayayı A-101 marketten alıyorum. İki lt. doğal pastorize edilmemiş sütü önce kaynatıyorum. Sonra soğumaya bırakıyorum. Hafif parmağımızı yakacak kıvama kadar soğuyunca mayayı içine atıyorum ve tahta kepçe ile karıştırıyorum. Oda sıcaklığında battaniye ile sararak 26 saat bekletiyorum. Sonra kapağı plastik cam bir şişeye alıyorum. Mayalarken de plastik bir kaba, (kapağı da plastik olucak) mayalıyorum. Kefirde kesinlikle demir türü şeyler kullanılmayacak çünkü yararli bakterilerin ölmesine neden oluyor. Plastik, tahta yada cam olacak.

Ziyatrete geldi canim super gidiyosun tartildin mi hic bu zamana kadar tartilma günün varmı:KK66: takip ediyourm senii :KK66:

Teşekkür ederim canım hoşgeldin. Ben tartışmadım henüz çünkü regl dönemine girmek üzereyim o yüzden moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. Aslında kendime tartılma günü belirledim Regliden sonra hemen tartılıp paylaşıcam.

Tabi canım o dönem alkali diyeti uygulamıştım. Genelde limonlu yada karbonatlı su içiyordum. Akşamları fırında balık yada sadece salata yiyordum. Her öğünümde mutlaka salata olurdu. Himalaya tuzu kullandım. Yaptığım yemekleri alkali yapmaya çalışıyordum. Şuanki diyetimde de benzer şeyler yapıyorum ama tam alkali sayılmaz.

Alkali duymustum ckk kilo veriliyor bende sadece salata yesem aksamlari ama korkuyorum:KK43: ackriim die sen aksam salatayla gec yatsanda dayanabiliyormusun tatlim ben slaatanin yanına kofte yada tavuk balik tuketiyorum buarada suyu aabahmi i iciodun tatlim hkmalya tuzu aradkm bulamadım:KK43:

Tabi canım. Öncelikle kefir mayası alıyorsun. Kefirin iki mayası var. Biri kkarnıbahara benziyor diğeri hazır. Ben hazır kullanıyorum çünkü diğer mayayı her defasında süzüp tekrar kullanıyorlar böylece saklanması zorlaşıyor. Hazır mayayı A-101 marketten alıyorum. İki lt. doğal pastorize edilmemiş sütü önce kaynatıyorum. Sonra soğumaya bırakıyorum. Hafif parmağımızı yakacak kıvama kadar soğuyunca mayayı içine atıyorum ve tahta kepçe ile karıştırıyorum. Oda sıcaklığında battaniye ile sararak 26 saat bekletiyorum. Sonra kapağı plastik cam bir şişeye alıyorum. Mayalarken de plastik bir kaba, (kapağı da plastik olucak) mayalıyorum. Kefirde kesinlikle demir türü şeyler kullanılmayacak çünkü yararli bakterilerin ölmesine neden oluyor. Plastik, tahta yada cam olacak.

Sagol tatlim yapicam:KK66:

Alkali duymustum ckk kilo veriliyor bende sadece salata yesem aksamlari ama korkuyorum:KK43: ackriim die sen aksam salatayla gec yatsanda dayanabiliyormusun tatlim ben slaatanin yanına kofte yada tavuk balik tuketiyorum buarada suyu aabahmi i iciodun tatlim hkmalya tuzu aradkm bulamadım:KK43:

Gün içinde içtiğin bütün sular sodalı yada limonlu olcak. Aktarlarda Himalaya tuzu var tuğba kuruyemişler almıştım ben. Salatanın yanında ben de bazen tavuk yada balık yiyorum ama şimdi evde pişirdiklerimden yiyorum çorba falan da yiyorum canım ekmek yemiyorum ama

Kızlar bugünkü menümü

KAHVALTI
1bardak kefir

ÖĞLE YEMEĞİ
bir porsiyon bakla ve salata

AKSAM YEMEGİ
Ispanak ve yağsız kırmızı et ( ıspanağı biraz fazla kaçırdım :KK43: )

[QUOTE="goncakarabas, post: 39634212, member: 58ekmegimirlar bugünkü menümü

KAHVALTI
1bardak kefir

ÖĞLE YEMEĞİ
bir porsiyon bakla ve salata

AKSAM YEMEGİ
Ispanak ve yağsız kırmızı et ( ıspanağı biraz fazla kaçırdım :KK43: )
[/QUOTE]

Ispanaktan bisi olmaz kuzum :KK66: guzel menu bende ekmegi tamamen kessem keske ya :KK43:

X