Bebek İkinci El 68 cm/ 6 m kışlık- baharlık kız bebek kıyafetleri

Herkese merhaba, şuanda aile ziyareti için Mardin deyim. Perşembe günü döneceğim. Döndüğüm zaman görüşmek üzere. İyi günler, iyi alış verişler...

,şu kanz botlar senin konudaki taban kaç santim ölçıp yazarmısın lütfen .mayoral beyaz hırkayı,idil baby patikli takım çıkarıyorum.şapka ve eldiven var mothercare onları istiyorum ve botları bedeni olursa tabi

2 4 15 16 21 35 40 47 ve bot bedeni olursa bana face den dönersen çok sevinirim .benim konuda link var .bir kez burdan alışveriş yaptım burcusafak08 den ve memnun kaldım ,umarım senden de çok memnun kalırım kiyafetleri çok beğendim

şapka nın numarası 6 aya uygun diye istiyorum .45 46 beden olması lazım .onun da bedenini yazarsanız sevinirim .şimdiden teşekkürler

Gezdik, gördük, yedik, içtik, ailemizle bol bol vakit geçirdik veeee..... Hasta olduk, yatak döşek yattık. Kızım da ben de çok ateşlendik anannemiz geldi bizi topladı. Gecikme için özür dilerim. İlanımızla ilgilenen arkadaşlarla görüşebiliriz artık.

29 içi kürklü üstü 35 kot pantalona değiştiriyorum

şapka nın numarası 6 aya uygun diye istiyorum .45 46 beden olması lazım .onun da bedenini yazarsanız sevinirim .şimdiden teşekkürler

Botların içini ölçmeye çalışayım. Mother care şapka eldiven tunayekta tarafından ayırtılmıştı almazsa size verebilirim. Benim kızımın kafa ölçüsü biraz büyüktür ama buna rağmen rahatlıkla kullandık. Cm olarak ölçü yazmıyor diye hatırlıyorum bakarım genede. Face pek kullanmıyorum ama size kolay olacaksa sizi ekleyebilirim.

öncelikle çok geçmiş olsun ,sizin özel mesaj hakkınız varsa ordan bildirirsiniz son fiyatı .almak istediklerim 2 4 15 16 21 35 40 47.ayakkabıları çıkarıyorum çünkü küçük olcaklar.

mail e bakarmısınız

Maile baktım ama cevap vermeye fırsatım olmadı. Güzel apartmanımızın giderleri tıkantığı için alt kattan başlayan hummalı ve pis kokulu bir gündü. Bebek bir yandan ustalar bir yandan. Ben kendimi temizliğe adayacağım için yarın eşim gönderecek kargonuzu. Siz uygun olduğunuzda verdiğim kart numarasına yatırırsınız çünkü başka kart kullanmıyorum.

Her 125 lira ve üzeri alışlarda kargo ücreti bana ait olacaktır....

50 Eki Görüntüle 747039 mayoral içi polar kapşonlu hırka/ 30 tl

belirttiğim bankalarda hesap yok mu,yapacak bir şey yok hesaba yatırmaya çalışacağım

merhaba
ben de 1 16 21 25 26 39 41 numaralardan satılmamış olanları almak istiyorum. bir de 38 numaradakilerden siyah beyaz çizgili olanda aklım kaldı. 39 no da sağdakilerden birini onla değiştirmemiz mümkün mü?

Hiç biri satılmadı. Bazı sağlık problerinden ötürü bir süre ilgilenemedim. Çıtçıtlı bodylerden hangi 10 taneyi istiyosanız seçin onları kargolarım. Ben gelişigüzel resimledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…