Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
inşallah cnm ya. öğrenciyken yeniyo ama hareketli olduğundan kilo almamıştım. ne zaman evlendim rahata erdim o zaman aldım. eşimle yemeyi sever,iz 55 kiloydum evlendiğimde. 78 le doğuma gittim:) şimdi 62. 5 kilo vermem lazım malum ikinci çocuk olmadan zayıflamak lazım
inşallah cnm ya. öğrenciyken yeniyo ama hareketli olduğundan kilo almamıştım. ne zaman evlendim rahata erdim o zaman aldım. eşimle yemeyi sever,iz 55 kiloydum evlendiğimde. 78 le doğuma gittim:) şimdi 62. 5 kilo vermem lazım malum ikinci çocuk olmadan zayıflamak lazım
oranlarsak aynıyız orayıda ancak egzersizle halledersiniz ayakta dik durup bi sağa bi sola yan şekilde eğilin 25 den başlayın alıştıkça 50 ye çıkarın cidden yanmaları hissetceksiniz simitlerde
gunaydın kızlar. biz gene erkenciyiz. benm kız erkenden kalkıyo kahvaltı: iki dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynır 1 cevız 3 zeytın. öğleden sonra dışarı çıkar orda yeriz malum sevğililer gunu. abartmadan ekmeksiz sadece ızgara yiyecem. ezmeden bile yemeyecem son 6 kilo kaldı. dişimi sıkmam lazım. yoksa gitmez bu kilolar.