canm ara öğün falan yemiyormusun. çok aç kalırsan vücut kıtlık zamanı diye düşünüp yediklerinin az da olsa onları yağa dönüştürürmüş. 30 kilo yu verdikten sonra ne kadar geri aldın. bende 1 ayda 6 kilo verdim diyeti bıraskınca geri alırmıyım diye sordum
tatlım kalıcı kilo vermek istiyorsan daha dengeli beslenmesin 3 ana 2 ara ögun yapmalısın her besin grubundan yeteri kadar yemelisin 2 öğün yiyerek kilo verirsin fakat yağ değil su ve kas kaybedersin kendine dikkat et hoşçakal
yersem alıyorum tabi ki
macun nasıl bişet,y. tadı falan nasıl
ayyy okurken bile içim kalktı:)))tadu biraz kötü yani gözlerimden yaş gelerek yutuyorum nar ekşili sinemaki otlu falan.. bana kattığı faydası acıkmamı engelleyip bol bol sindirime çıkarması :)
ayyy okurken bile içim kalktı:)))
şimdi kaç kilosun. ben 62yutarken benimde kalkıyoda 30 kilo verirken de çok faydası olmuştu şimdi de hisseedebiliyorum göbeğim gitti diyebilirim
okurken diyet yapmak zor ya. bo l bol gez arkadaşlarınla.canım 6 gün önce tartıldığım da 66 ydım ama şuan üniversiteye geldiğim için tartılma fırsatım olmadı hemen tartılıpda moralimi bozmak istemiyorum yine o civardayımdır bilmiyorum ama göbeğimi dışarı çıkarmak için kendimi sıkıyorum çıkmıyo egzersizinde faydası olmuştur. macunu aldığım kadın da bölgesel zayıflamak için bire bir çaylardan daha faydalı demişti
okurken diyet yapmak zor ya. bo l bol gez arkadaşlarınla.
Canım macun hiç sağlıklı değil bende bi dönem kullanmıştım bırakınca eskisinden daha çok iştahım açılmıştı kilolar hoooop geri geldiCanım uyarın için teşekkür ederim ama üniversitede başka memelekette olunca her öğün bi şey yemem sıkıntı zaten sabahları 12 gibi kalktığım için kahvaltıyı o civarda yapıyorum akşam 5-6 gibi de gevrek yiyip bitiriyorum bol su ve zatıflama macunu kullanıyorum. macun açlığımı hissetttirmiyo cidden dengelediğimi düşünüyorum ama bakalım
Canım macun hiç sağlıklı değil bende bi dönem kullanmıştım bırakınca eskisinden daha çok iştahım açılmıştı kilolar hoooop geri geldi
Tadı iğrençmacun nasıl bişet,y. tadı falan nasıl