67'den 57 ye..

kubra2693

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
18
4
31
Merhabalar...

Kilolarım yüzünden alay konusu olmaktan sıkıldım, psikolojim bozuldu ve siyah giymekten bıktım! Aynumuaya baktığımda kendimden iğreniyorum..

Normalde çok göstermiyorum zamanında sporla 30 kilo verdiğimden midir nedir anlamadım ama bacaklarım çok kalın ve sevgilimin yanında çok şişman görünüyorum..

Çok çabuk kilo alan biriyim çok çabuk ta kilo vermek istiyorum.. Bana katılmak isteyenler varsa mutlu olurum çünkü desteğe ihtiyacımız var gerekirse kızılmalı bile..

BOY: 1.69
KİLO: 67
HEDEF :57

10 kilo verme yolcuğum başlasın :)

8 ŞUBAT
Sabah: 1 Dilim yumurtalı ekmek
Akşam: funny fitnnes club gevreği bir kase
yarım saat egzersiz

9 ŞUBAT
SABAH: 1 haşlanmış yumurta , zeytin , şekersiz çay , biraz ekmek
Akşam: fitness club gevreği bir kase
SPOR yarım saat

canm ara öğün falan yemiyormusun. çok aç kalırsan vücut kıtlık zamanı diye düşünüp yediklerinin az da olsa onları yağa dönüştürürmüş. 30 kilo yu verdikten sonra ne kadar geri aldın. bende 1 ayda 6 kilo verdim diyeti bıraskınca geri alırmıyım diye sordum

tatlım kalıcı kilo vermek istiyorsan daha dengeli beslenmesin 3 ana 2 ara ögun yapmalısın her besin grubundan yeteri kadar yemelisin 2 öğün yiyerek kilo verirsin fakat yağ değil su ve kas kaybedersin kendine dikkat et hoşçakal

Canım ara öğün yemiyorumçünkü sabah geç kalkıyorum kalktığımda 12 falan oluyor saat akşamda 5 gibi yiyorum ve bitiriyorum...Ve macun kullanıyorum zayıflama macunu cidden açlık hissetmiyorum önceden olsa dayanamaz yerdim şimdi okadar çok istek olmuyo.. canım 85 kiloyken iki ayda 30 kilo vererek 55 olmuştum sonrasında çirkinleştin falan dediler diyeti bıraktım ve 57 kiloda sabit kalmıştım üniversiteye gelince 65 oldum iki yıldır kilom 60-65 arasında gidip geliyor.diyeti bırakıp abur cubur kızartmalar abartırsan alırsın tabiki bünyeni bilmiyorum hemen kilo alan biri misin ?

Canım uyarın için teşekkür ederim ama üniversitede başka memelekette olunca her öğün bi şey yemem sıkıntı zaten sabahları 12 gibi kalktığım için kahvaltıyı o civarda yapıyorum akşam 5-6 gibi de gevrek yiyip bitiriyorum bol su ve zatıflama macunu kullanıyorum. macun açlığımı hissetttirmiyo cidden dengelediğimi düşünüyorum ama bakalım

yersem alıyorum tabi ki

-dediğim gibi canım diyetin nasıldı bilmiyorum ama akşam 7-8 den sonra yememeye çalış bi gün tatlı yediysen diğer günler yememeye çalış yemeğini falan ye sadece dikkatli olmaya çalış kalırsın diye düşünüyorum.. hergün abartarak yersen bi süre sonra alırsın tabi

Sabah :
1 Kaşık macun
1 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
2-3 siyah zeytin
Şekersiz çay

AKŞAM
1 kaşık macun
1 kase funny fitness gevrek

bol su ve 8 gibide egzersiz

Sabah
1 Kaşık macun
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
şekersiz çay

Öğle
Orta şekerli Türk kahvesi

Akşam
1 kaşık macun
1 kase gevrek

moralim çok bozuk olduğu için belki egzersiz yapmam..

canım 6 gün önce tartıldığım da 66 ydım ama şuan üniversiteye geldiğim için tartılma fırsatım olmadı hemen tartılıpda moralimi bozmak istemiyorum yine o civardayımdır bilmiyorum ama göbeğimi dışarı çıkarmak için kendimi sıkıyorum çıkmıyo egzersizinde faydası olmuştur. macunu aldığım kadın da bölgesel zayıflamak için bire bir çaylardan daha faydalı demişti

okurken diyet yapmak zor ya. bo l bol gez arkadaşlarınla.

Canım macun hiç sağlıklı değil bende bi dönem kullanmıştım bırakınca eskisinden daha çok iştahım açılmıştı kilolar hoooop geri geldi

Canım macun hiç sağlıklı değil bende bi dönem kullanmıştım bırakınca eskisinden daha çok iştahım açılmıştı kilolar hoooop geri geldi

bende aynı etkiyi yapmamıştı canım 30 kilo verdiğimde kullanmıştım bıraktığım da sadece kilo alıp 57 de kalmıştım bünyeden bünyeye farkediyodur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…