• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

............

ikicanimvar

Uyku gibi Aşk akıyor gözlerimden...
Pro Üye
30 Eylül 2007
675
193
683
Merhaba arkadaşlar;
Ben egerki bir terslik olmazsa bu ay sonunda meme büyütme ameliyati olacağım. Doktor mentor marka yuvarlak purtuklu silikon kullanacak ücret olarak yalnizca silikon için benden 1000 dolar talep etti. Bende bugün tesadüfen bir bayanın farkli bir hastanede bu silikon için 1500 tl ödedigini duydum. Acaba siz bu konuyla ilgili beni bilgilendirirmisiniz. Simdiden herkese çok teşekkürler.

merhaba ben 12 kasımda ameliyat oldum.

protez ücreti olarak 1800$ (3600) tl ödedim mentor marka yuvarlak pürüzlü.

son ameliyat olan arkadaşlar siz ne kadar ödediniz protez ücreti olarak.

Merhaba arkadaşlar;
Ben egerki bir terslik olmazsa bu ay sonunda meme büyütme ameliyati olacağım. Doktor mentor marka yuvarlak purtuklu silikon kullanacak ücret olarak yalnizca silikon için benden 1000 dolar talep etti. Bende bugün tesadüfen bir bayanın farkli bir hastanede bu silikon için 1500 tl ödedigini duydum. Acaba siz bu konuyla ilgili beni bilgilendirirmisiniz. Simdiden herkese çok teşekkürler.

Netten arama motoruna Mentor Protez yazarsanız bu protezi tedarik eden firmaların adreslerine,telefon numaralarına ulaşabilirsiniz ;) Bu numaraları arayıp protez fiyatlarını öğrenebilirsiniz..
Tabi her doktorun protezi tedarik ettiği firma farklıdır,bu nedenle fiyatlarda farklılıklar görülebilir.Protezin yapısı (serum fizyolojik,koheziv jel) damla,yuvarlak gibi nedenlerle fiyatlarda değişebilir.. Bana fiyat iyi gibi geldi ama :44: Siz yinede araştırın tabi,aklınıza takılmasın :34:

Back