66 'dan 55 kiloya yolculuk başlasın.

:KK70: benimde mezuniyet var canım ondan bu acelem inşallah veririz :KK43:

ne güzel minyonlar çok hoşuma gitmiştir kendim çok uzunmuşum gibi :KK70:

İnşallah ya ben en iyisi burada pineklemek yerine biraz spor yapayım.
Bir de o zayıflama macunu dediğin nedir? Şimdi neden kullanmıyorsun?

İnşallah ya ben en iyisi burada pineklemek yerine biraz spor yapayım.
Bir de o zayıflama macunu dediğin nedir? Şimdi neden kullanmıyorsun?

canım aktarlarda satılıyor o macunlar zayıflama macunu dediğinde gösterirler.. iki türlüsü var kabızlık yaşıyorsan ishal yapan yada ishalsen normal yapanları.. orda bilgilendirirler seni..
şuan hergün sigaraya para vediğimden kıyıp alamıyorum :KK70:
ama aklımda tekrardan macuna başlamak yarın bigün almayı düşünüyorum bakalım :KK14:

bu arada macunun özelliği yemekten yarım saat önce yediğinde tokluk hissi veriyor.. sindirimini kolaylaştırıyor..
benim kullandığım şeyin içinde sinemaki , nar ekşisi vs o tarz bitkiler vardı..

31 temmuz :

sabah 9:30 = maalesef çavdar ekmeğim bittiği için annemde beyaz bayat ekmeği tava da ısıtmış ondan avcum kadar yedim.. domates + salata + peynir + 3-4 tane de zeytin yedim..

1 bardak da şekersiz çay içip işe yol aldım..

sabah 9:30 dan akşam 20 ' ye kadar sadece maden suyu ve şekersiz Türk kahvesi içtim ..

bu saat aralığında ablamla çarşıda gezdik.. yürüyüşte yapamadım..

20:00 ' da 1 kase ekmeksiz domates çorbası içtim

1 top da dondurma yedim..

Allah'ımmm keşke bi bıçak olsa istediğimiz yeri küçültsek döner gibi nolurduuuuuuuuuuuuuu...

psikolojim yerle bir aynalara küstüm yine , kendimi aynadan saklıyorum asansörde falan..giyinip süslenmek içimden gelmiyor , alışveriş yapmak rahatlatcak ama kendimi o kıyafetlerin içinde görmeye bile tahammülüm yok...sanırım regl olcam :KK43: :KK43:

01 ağustos :

sabah 10:00 = 3 dilim tam tahıllı ekmeğin üzerine annem domates biber kaşar beyaz peynir koymuş ve fırınlamış onu yedim..

sonrasın da dükkana geldim yürüyerek ve bol bol su içtim , babam ve yanında çalışanlar etli kaşarlı pide yediler ben ise bakındım yutkundum kendime sahip çıktım :KK61:

5 gibi eve geçeceğim biraz dinlendikten sonra yürüyüş parkına gidip 7-8 tur atacağım..
gelmem sanırım 7-8 arası olur..

evde kuru fasülye varmış ondan 1 tabak ekmeksiz yiyip tekrar bol bol su içeceğim..
içim sıyrıldıkça da karpuz yicem ki şişirsin beni :KK49:

dün yediklerimi yazmak isterdim ama denizde o kadar yoruldum ki yemek yimedim o yüzden because I'm happyyyyyyy :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

bu sabah kahvaltı da yediklerim ise şöyle idi:
-1 bardak şugarsız çay :KK76:
-3 adet siyah zeytin :KK35:
-4 çatal tereyağlı yumurta :KK17:

başka da bişey yemedim dün çok su yuttum sanırım iştahım pek yok :confused:

durmak yok su içmeye devam yaşasın su :KK73::KK73:

şimdi kaç gündür ilk defa öğle yemeği yedim yahu :KK57:
-8 tane kara lahana sarması :KK51:
1 kase mercimek çorba :KK51:
-1 dilim ekmek :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

ekmek yemek istemiyorum yahu yememeliyim uffff :mad::mad:

dün akşam kız kardeşim ve komşu kızıyla kızlar gecesi yaptık harikaydı :KK50:

yediğimiz tek şey kuru üzümlü ve tarçınlı harika kabarık kekimiz oldu :kk77:

ondan da 2 dilimcik yedim ama gayette inceydi valla :KK70:

sonraaa yanında da 3 bardak şekersaiz siyah çay yuvarladım :KK30:

sabah kahvaltı edemedim bile sıcaktan ölcem sanırım terlemekten :eek:

içtiğim su resmen sadece terle çıkıyo benden işemek fiilini unuttum ayol :KK70::KK70::KK70:

fırtına da var aynı zamanda o yüzden deniz de hayal oldu kimse kusura bakmasın zaten 10 gün sonra fındık başlıyo yazlık sporu yapıcam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bakalım akşama kadar ne yerim :KK51:

helal olsun canim 30 kilo masallahh :)) boy ve kilomuz ayni ben de 3 gundur dikkat etmeye calisiyorum amaa

X