66 'dan 55 kiloya yolculuk başlasın.

zumba dansı fazla ritmik en fazla kalori harcatan bir dans, tavsiye ederim.
eğitim veren kurslar da var fakat 2 küçük çocuğum olduğu için ve çalıştığım için evde yapıyorum ben.

denemek lazım ama yürüyüşten sonra felaket yoruluyorum enerjim kalmıyor :KK43:

29 temmuz

sabah : 1 dilim çavdar ekmeği , domates , salata , peynir
öğle : ayran çorbası 1 dilim ekmek

akşam üzeri yürüyüşe yaptım 45 dk

akşam : ekmeksiz ayran çorbası
1 kase patates salatası

çok dirayetlisin..
darısı bana

inşallah canım bide ben zamanında 30 kilo verdiğim için şuan aç durmaya alıştım bünyemde alıştı arada tatlı krizim geliyo ama tutuyorum yada dondurmayla bastırıyorum ..

müsait olduğumda 85 kilo halimi koymayı düşünüyorum bide 30 kilo verdikten sonra ki halimi :KK43:

DSC_1141.JPG

IMG-20150610-WA0004.jpg

30 kilo verdikten sonra ben

şaka yapıyosunn müthiş bişey bu yaa :)
hayran kaldımm
2 çocuğum var benimde, evlendiğimde 48 kiloydum, hiç diyet falan işim olmadı, şimdilerde 60 falan işte :KK43:

şaka yapıyosunn müthiş bişey bu yaa :)
hayran kaldımm
2 çocuğum var benimde, evlendiğimde 48 kiloydum, hiç diyet falan işim olmadı, şimdilerde 60 falan işte :KK43:

ergenlik döneminde aldığım kiloydu 1 sene sonra hırs yaptım üniye gitcem vs diye zayıflamıştım .. maalesef üniversitede tekrar aldım 54 den 66 ya kadar makarnadır hazır yiyeceklerdir fast fooddur ...

boyunuz kaç acaba 60 fazla bi rakam değil

30 temmuz

sabah 9:30 = 1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay , domates , salata

16:30 = 1 kase ayran çorbası + karpuz

yürüyüşe gitcektim fakat hava çok kötüydü fırtınadır yağmurdur gidemedim :KK43:

20:00 = ekmeksiz kuzu pirzola
yağsız 1 dilim pasta

dün sanırım çok kaçırmışım kendimi çok rahatsız hissediyorum :KK43: sporda yapmadım pasta yedim of of bugün inşallah az yerim de dengelerim :KK43:

31 temmuz :

sabah 9:30 = maalesef çavdar ekmeğim bittiği için annemde beyaz bayat ekmeği tava da ısıtmış ondan avcum kadar yedim.. domates + salata + peynir + 3-4 tane de zeytin yedim..

1 bardak da şekersiz çay içip işe yol aldım..

iş derken de babamın iş yeri dükkanda temizlik sekreterlik vs o yüzden rahat takılıyorum :KK70:

evle dükkan arası baya var sabah ve akşam giderkende yürümüş oluyorum.. yedikten sonra da tekrar yürüyüş parkına gidiyorum... çok fazla ter atıyorum inşallah faydasını görürüm

muhteşem bi değişim cidden çerçevelik kuzum bu bunu yapan kız 11 kiloyu da bayağı bayağı verir yani :21::KK54::KK9::KK9::KK9::KK9:

inşallah canım o dönemler çok enerjiktim .. sigaraya başladım 4 yıldır kullanıyorum nefes darlığı falan başladı astım ilaçları tıkanıyorum hemen... çok egzersiz yapardım hala aklımda o hareketlerim ama gel gör ki yapamıyorum nefessiz kalmaktan :KK43:

inşallah canım o dönemler çok enerjiktim .. sigaraya başladım 4 yıldır kullanıyorum nefes darlığı falan başladı astım ilaçları tıkanıyorum hemen... çok egzersiz yapardım hala aklımda o hareketlerim ama gel gör ki yapamıyorum nefessiz kalmaktan :KK43:

o zaman ilk iş sigarayı bırakman lazım :KK9:

2 bucuk ayda nasıl 30 kg verdinnnn :KK57: Ne yedin ne içtinnn?

özetle anlatıyım canım 5 kilo doğmuşum bebeklikten bi şişkoluk vardı ergenlikte de her akşam cips kola cips kola çikolata derken lise 3 ün sonunda 85 i gördüm hatta daha da fazla olabilir... annem benim kadar oldun deyince tatilde hırs yaptım.

2.5 ayda sabah kahvaltısından önce zayıflama macunu yedim 1 kaşık sonrasında kepekli ekmek yada çavdarlı farketmez 1 dilim yedim , ağzıma kızartma , suçuk falan sürmedim.. peynir haşlama yumurta domates salatalık beslendim her sabah.

akşam üstü 5 gibi de tekrar 1 kaşık macun yedim ardından annem ne yemek yaptıysa ondan 1 tabak ekmeksiz yedim .. bol su içtim.. bu arada pilavdır , kızartma türleridir , makarnadır , abur cuburdur hiç bişey yemedim..

şekeride , kolayıda 4 yıldır içmiyorum kullanmıyorum..

akşam 9 gibi de egzersiz hareketleri var her bölge için ayrı yarım mekik kol hareketleri vs onların hepsinden 100 er kere yaptım 1 saat sürüyodu zaten.. egzersizim bitince de 15 dk durmaksızın zıplıyodum..

yatmadan öncede kaysılı yada zencefil limonlu çay içip uyuyodum..

en son gördüğüm rakam 54 olmuştu

özetle anlatıyım canım 5 kilo doğmuşum bebeklikten bi şişkoluk vardı ergenlikte de her akşam cips kola cips kola çikolata derken lise 3 ün sonunda 85 i gördüm hatta daha da fazla olabilir... annem benim kadar oldun deyince tatilde hırs yaptım.

2.5 ayda sabah kahvaltısından önce zayıflama macunu yedim 1 kaşık sonrasında kepekli ekmek yada çavdarlı farketmez 1 dilim yedim , ağzıma kızartma , suçuk falan sürmedim.. peynir haşlama yumurta domates salatalık beslendim her sabah.

akşam üstü 5 gibi de tekrar 1 kaşık macun yedim ardından annem ne yemek yaptıysa ondan 1 tabak ekmeksiz yedim .. bol su içtim.. bu arada pilavdır , kızartma türleridir , makarnadır , abur cuburdur hiç bişey yemedim..

şekeride , kolayıda 4 yıldır içmiyorum kullanmıyorum..

akşam 9 gibi de egzersiz hareketleri var her bölge için ayrı yarım mekik kol hareketleri vs onların hepsinden 100 er kere yaptım 1 saat sürüyodu zaten.. egzersizim bitince de 15 dk durmaksızın zıplıyodum..

yatmadan öncede kaysılı yada zencefil limonlu çay içip uyuyodum..

en son gördüğüm rakam 54 olmuştu

Yaa muthiş zayıflamışsın muthiş bir irade. Bende 2 ayda 20 kilo verebilirmiyim diyordum sen neredeyse 30 vermişsin. Tebrikler:)

Yaa muthiş zayıflamışsın muthiş bir irade. Bende 2 ayda 20 kilo verebilirmiyim diyordum sen neredeyse 30 vermişsin. Tebrikler:)

teşekkür ederim canım herşey boğazunı tutmaktan ve spor yapmaktan ibaret... 30 kilo verdikten sonra vücudumun hiç bir yerinde sarkma çatlama vs olmadı.. spor yapmadan zayıflasaydım eminim her yerim cıvık cıvık olcaktı...

şuan da o sporun etkisini görüyorum 66 kilo olmama rağmen her yerim taş gibi sert sarkma vs yok çoğu inanmıyo 66 olduğuma. :)

şuan bende 1 ayda 10 kilo gibi hedefim var eski gücüm dirayetim yok ama çabalıyorum.. sende bırakma bu arada kaç kilosun boyun kaç ?

teşekkür ederim canım herşey boğazunı tutmaktan ve spor yapmaktan ibaret... 30 kilo verdikten sonra vücudumun hiç bir yerinde sarkma çatlama vs olmadı.. spor yapmadan zayıflasaydım eminim her yerim cıvık cıvık olcaktı...

şuan da o sporun etkisini görüyorum 66 kilo olmama rağmen her yerim taş gibi sert sarkma vs yok çoğu inanmıyo 66 olduğuma. :)

şuan bende 1 ayda 10 kilo gibi hedefim var eski gücüm dirayetim yok ama çabalıyorum.. sende bırakma bu arada kaç kilosun boyun kaç ?

Evet bende 1 ayda 10 kg vermek istiyorum ayın 20sinde cocukluk arkadasımın dugunu var uzun zaman sonra beni şişko gormesini istemiyorum :KK70:
Ben boydan fakirim malesef ya boyum 157 kilom 73

Evet bende 1 ayda 10 kg vermek istiyorum ayın 20sinde cocukluk arkadasımın dugunu var uzun zaman sonra beni şişko gormesini istemiyorum :KK70:
Ben boydan fakirim malesef ya boyum 157 kilom 73

:KK70: benimde mezuniyet var canım ondan bu acelem inşallah veririz :KK43:

ne güzel minyonlar çok hoşuma gitmiştir kendim çok uzunmuşum gibi :KK70:

X