66 'dan 55 kiloya yolculuk başlasın.

kbr2626

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
68
24
31
Merhabalar herkese...

22 yaşındayım.. Öğretmenlik okuyorum ve son senem olcak inşallah .. mezuniyettir stajdır kilo vermem gerekiyor. Şuan ki kilom 66 ve hedefim 55 kilo olmak.

23 temmuzda başladım diyete ve yaklaşık 45 günde 10 kilo verme gibi bir hedefim var.. hergün ne yediğimi ne yaptığımı yazacağım.. verdikçe burda da paylaşacağım kilomu..

23 temmuz :

sabah : 1 dilim çavdar ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane siyah zeytin
şekersiz çay

öğlen : soğuk çay

akşam: bir tabak kuru fasülye ekmeksiz

akşam üstü de 4 km yürüyüş yaptım.

Beni anlatmissin ayni boy ayni kilo. Ama ben kendime hakim olamiyorum yiyorum

24 temmuz :
sabah : 2 dilim kızarmış ekmek
akşam : 1 tabak ekmeksiz fasülye

ardından yürüyüşe çıktım 5 km yürüdüm..

gelince dayanamadım az pilav kaşıkladım ve meyveli yoğurt hazırlayıp yedim

slm kızlar...bende artık zayıf kadınları görünce özeniyorum.boy 163 kilo 65...su iki haftada kilo vermeye ugarstım ama yemeden kısamadım tatildi çunkü.ebru sallının 21 gün.... platesini yapıyorum...
bu yiyeceklerle nasıl durabiliyorsun peki benim hemen başım agrır:)
artık bir yol arıyorum bende 50 li kilolara inmeliyim...tatil bittiğindede spora devam edeceğim.

zor dayanıyorum canım halsiz düşüyorum özellikle yürüyüşten sonra... açıkırsamda yoğurtun içine şeftali kiraz falan doğruyorum açlığımı bastırıyor.. mecbur bugüne kadar dayanamadık aldık kiloları bu sefer dayanma vakti

26 temmuz
sabah :2 tane küçük poğaça dayanamadım
öğlen : dondurma
akşam: 1 tabak fırında türlü

ardından 400 metre olan parkurda 10 tur attım

27 temmuz:

menemen 1 dilim çavdar ekmeği ile
öğlen 0 yağlı 1 dilim pasta
akşam kabak yemeği

ve tabiki yürüyüş yaptım
geldiğimde de dondurma yedim dayanamadım

yürüyüş etkili oluyor mu bilmiyorum bugüne kadar zayıflarken hiç yürüyüş yapmamıştım egzersiz yapmıştım ama şimdi farklılık olsun istedim...
kimi yerde yürüyüşün her tarafa etkili oldupu söyleniyor kimi yerde de sadece bacak ve çok az kalori yaktığı..
ne yapcağımı bilemedim ama ablam 50 kilo ve hergün yürüyüş yapardı tempolu zayıflatır dedi ona inanmak istiyorum..
bir de yürüdükten sonra oturduğumda bacaklarımın bel çevremin böyle attığını hissediyorum kalbin atışı gibi oda yağ yakılıyor demekmiş sanırım.. inşallah faydasını görürüm

28 temmuz

sabah : 1 dilim çavdar ekmeği , domates , salata , peynir , zeytin

öğle : yoğurdun içine yulaf ezmesi ve şeftali

sonrasında yürüyüş yaptım 45 dk falan

akşam: ekmeksiz 1 tabak yeşil fasülye
dondurma

yatmadan önce de form çayı

selam kızlar bende dün diyete başladım. boyum 1,59 kilom 60 hedefim 52 kilo olmak.
diyet ile beraber zumba dansına başladım

Aha! benim kilo..benim hedef Bende aynıyıııımmm.. 66 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. diyet listem var evde ama uyamıyorum hele şu sıra of berbat besleniyorum.senden ilham alarak eşlik etsemmi sana acabaaa..

selam kızlar bende dün diyete başladım. boyum 1,59 kilom 60 hedefim 52 kilo olmak.
diyet ile beraber zumba dansına başladım
canım zumba dansı nasıl oluyor ki işe yarıyor mu nerelere etkisi var ?

Aha! benim kilo..benim hedef Bende aynıyıııımmm.. 66 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. diyet listem var evde ama uyamıyorum hele şu sıra of berbat besleniyorum.senden ilham alarak eşlik etsemmi sana acabaaa..

çok güzel olur canım birbirimize destek olmuş oluruz birbirimizi kontrol etmiş oluruz.. gel birlikte verelim şu kiloları

bu arada boyun ne kadar canım ?

daha az önce inanılmaz çok yedim öğle arası dürümler dondurmalar havada uçuştu. benden bi cacık olmaz gibime geliyor ama bi ara başarmıştım 66 dan 62 ye gelmiştim 1-2 haftada. sonra kaçtı ipin ucu. Benim boyum 1.73

boyun çok iyimiş canım .. boyuna göre kilonda aşırı değil 5 kilo versen seni fit gösterir bence

boyun çok iyimiş canım .. boyuna göre kilonda aşırı değil 5 kilo versen seni fit gösterir bence
boydan kurtarıyorum evet. dediğin gibi 5 kilo bile gitse rahatlayacak bünyem. hiç bu kadar 66 ya falan geldiğim olmamıştı. alışık olduğum bir kilo değil malesef. ve ben 5 kilo versemde ömrümce heralde böyle gidecek çünkü insülin kullanıyorum. bi nevii yağ alıyorum :) yağ yapıyor çünkü insülin. ah ma'kus kaderim...

öncelikle geçmiş olsun canım.. öncesinde vermişin bak ne güzel yine bi 5 kilo versen sonra yürüyüş yapsan birazda d,kkat etsen yemene içmene korursun diye düşünüyorum kilonu

zumba dansı fazla ritmik en fazla kalori harcatan bir dans, tavsiye ederim.
eğitim veren kurslar da var fakat 2 küçük çocuğum olduğu için ve çalıştığım için evde yapıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…