650 CC MEME PROTEZİ?

ahu99

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
30
11
25
Merhaba kızlar geçtiğimiz aylarda göğüs büyütme amelliyatı olma kararı almıştık ve birkaç doktorla da görüşmüştüm. Ama malum pandemi dolayısıyla bir türlü olmaya cesaret edemedim .Şimdi kesin olarak karar verdim temmuz ağustos ayı içerisinde amelliyat olacağım.Doktor 550 cc denerim demişti.Ama yurt dışında yapaılan amelliyatlara baktığım zaman hiç dokusu olmayan kişilere 650 700cc gibi boyutlarda protezler takılmış ve çok da hoş duruyor. O yüzden doktorumla haftaya görüştüğümde 650 cc olabilir mi diye konuşacağım .Forumda genellikle 400 cc ve altı protezler yaptıranları okudum o yüzden merak ediyorum 650 cc nasıl olur diye.Bilgisi olanlar paylaşabilir mi acaba ?Şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba bende doktorumla 505 cc görüştüm istediğim ideal boyut. Görüştüğüm tüm doktorlar en fazla 450cc takalım diyor.. şimdiki bedenimden iki beden büyümesini istemiyorum. Zaten küçük göğüslerim var ve dolgun durmasını istiyorum. Haftaya bir doktorla daha görüşüp karar vereceğim. 650 cc eğer dolgun memeler istiyorsanız harika olur.

Benim 400cc yuvarlak High profil A cup tan E cup a çıktım.650 baya büyük bı protez ama bu çok kişisel bişey büyük ve gösterişli istiosaniz sorun yok

Benim 400cc yuvarlak High profil A cup tan E cup a çıktım.650 baya büyük bı protez ama bu çok kişisel bişey büyük ve gösterişli istiosaniz sorun yok
Aaa öyle mi 400 cc o kadar büyük oluyor mu? Ben şu an 75-A cup kullanıyorum. E cup olsun istiyorum.. sizin göğüs dokunuz var mıydı? Memnun musunuz? Kolay alıştınız mı? Çok sordum kusura bakmayın.
Bak şimdi fikrim değişti 400 cc E cup yapıyorsa düşünürüm..

Ben de 75 A cup tim.Meme dokum vardı protezden önce de dolu doluydu dik ve güzeldi ama ben daha büyük istiodum.Ornek olsun diye doktoruma dansöz Didem vardı onun resmini götürmüştüm böyle istiorum diye.Ben çok memnunum alışmam da kolay oldu.Suan hamileyim çok büyüdüler doğumdan sonra daha küçük bı protezle değiştiricem.

Değiştirirken dikleştirme yapılacak mı?

Evet görüştüğüm çoğu doktor hem 400 cc lerde boyut yapalım diyor.Tabiki bir bildikleri vardır sağlığımız için vs ama o boyutlar beni memnun etmeyeck biliyorum ve az para da vermiyoruz.O yüzden tatmin edici bir boyut istiyorum.Çok teşekkür ederim yorumunuz için yaptırdığımda nasıl olduğunu söylerim zaten

400 ccile baya artış olmuş o zaman :) Memnun kaldıysanız sizin adınıza çok sevindim umarım ben de yaptırınca E cuplara çıkarım çünkü çok istiyorum.Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Ne zaman düşünüyorsunuz?

650 CC mi ?? Bende 380 CC var o bile büyük duruyor değiştireceğim protezlerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…