merhabalar arkadaşım
bende bir ileri iki geri gidenlerdenim vermeyi geçtim artıkım almamaya çalışıyorum ama burada paylaşımda bulunmak isterim
Merhaba krizantem3, telden girdiğim için posteri geç görüyorum sanırım.ewet çok haklısın,az ucu kaçsa gramlar eklenmeye başlıyor malesef ama ben paylaşmanın ise yarayacağıni dusunenlerdenimm inşş basaricazzmerhabalar arkadaşım
bende bir ileri iki geri gidenlerdenim vermeyi geçtim artıkım almamaya çalışıyorum ama burada paylaşımda bulunmak isterim
Olumsuz düşünmek yokk yasemincim basaricaz inss millet ne kilolardan iniyor dimi bizmi yapamicazz heheyttha ha cnm bizim huyumuz zati kilo almayı beceririz vermeye gelince yokkk
Çok güzell canım umarım azimle devam edersin..ben de Fitnessblender videolarını dönüşümlü olarak uyguluyorm.genelde bebeğim uyuyorsa yarım saat 40 dk arası,uyanıksa 15-20 dk yapabiliyorum.ben de 64'den 54'e hedefledim. başlayalı 4 gün oldu. baya iyi gidiyor gidişatı yazarım. kalori takibi yapıyorum. ufaktan da pilatese başladım. 3 gün yarım saat yaptım. bugün 1 saate cıkarıcam inşallah. yeşil çaylarımızla birbirimize destek olalım
BUGÜN:
Sabah: 1 kase specialk
Ara: 1 nektari
Öğlen: 1 yumurta, 1 salatalık, yarım domates, 50gr light peynir
Ara: 5 tane kurutulmuş yaban mersini
1 çay bardağı yarım yağlı süt
Akşam: 1 porsiyon haşlanmış (yağsız) mantar üzerine yoğurt
En son saat 19-20 arasında kayısı ya da elma
NOT: 2.5-3 litre su içiyorum!!!!
Gün içinde 2 fincan yeşil cay ya da herhangi bir form cayı.
Çok güzell canım umarım azimle devam edersin..ben de Fitnessblender videolarını dönüşümlü olarak uyguluyorm.genelde bebeğim uyuyorsa yarım saat 40 dk arası,uyanıksa 15-20 dk yapabiliyorum.
Cardio çok güzel yağ yakıyor kesinlikle öneririm sizlerede bu siteyi.pilatese 60 a düştükten sonra başlamayı düşünüyorum şekillendirme için.
Kesinlikle benim fikrim yağ yakmak istiyorsan cardio ile diyeti birlikte yapmalısın.pilates evet sikilastiriyor,inceliyor ama kılo vermek için cardio olmadan olmaz.fitness+cardio diyetle süper etki ediyor.ya cardio bana da lazım galiba pilates bi işe yaramıyor gözüküyo. iki gündür 63.3te takılı kaldım aç kanına da tok karnına da sabitledi. sinir oldum. gün içinde hiç hareket edemiyorum. işe de arabayla gidip geldiğim için hiç hareket alanım yok. sadece diyetle de kilo veremiyorum malesef. offff
Ayca kaya-mutfakta' kitabından METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇORBA TARIFI:
Kıyma ile soğanı hafif kavurun.domatesleri üstüne rendeleyin.suyunu çekince 1,5 lt su ekleyin.uzerine kabak,havuç,ıspanak,bulgur ve maydanozu ekleyin.ogle ve akşam bu çorbayi içtiğinzde metabolizmanz daha hızlı çalışır,daha hızlı Kilo verirsiniz.
- 50gr kıyma
- 1sogan
- 2 domates
- 1 kabak
- 1 havuç
- 1/2 fincan bulgur
- Biraz ıspanak
- 1/2 bag maydanoz