65 den 55 e start verelim kizlarr

weysa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
21
5
39
bugünden itibaren kararlı ve azimli şekilde kilolarıma veda etmeye başlamak istiyorumm.benimle birlikte hem birbirimizi teşvik edip,bilgilendirecegimiz dostlarıda görmek istiyoruumm
Ayça kaya nin kitabını okuyarak bana en makul yapılabilir diyet şeklini sunduğunu düşünüyorum.gunluk olarak ;

. Yapılan egzersizler

. Yediklerimiz-ictiklerimiz

. İçilen su miktarı

. Ve günlük Kilo değerini de paylaşarak

Devam edeceğim.artik yaz geldi ve zayıflamak istiyorumm diyenler artikk başlayalım ne dersiniz:))

Zaman zaman bilgilendirmeler de yaparak( tabi güvenilir kaynaklardan) Kilo verme süreci izi hizlandirabiliriz.

Benim hedefim haftada 2 kilo şuan için.emzirdigim için sağlıklı bir diyet taraftarıyım.egzersizlerimi haftada 3-4 kez yapabileceğimi düşünüyorum.yaptigim egzersizleri de Video kaynaklarıyla (eğer blocklanmassa tabi paylaşacağım.70 kilodan 65 é sağlıklı diyet ve egzersizle birlikte 1 ayda düştüm.kararliligimi devam ettirmek adına burda sizinle devam etmek istiyorum kızlar.umarim basaririzz:))

Sabah 9.00: 2 bardak limonlu su

Bir haşlanmis yumurta
Bol yeşillik-salatalik
Yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Bir dilim tam buğday ekmek

Ara ogun:bir kase yoğurt
. 5 tane çiğ badem

Paylaşımları devam edeceğim inşş.

merhabalar arkadaşım
bende bir ileri iki geri gidenlerdenim vermeyi geçtim artıkım almamaya çalışıyorum ama burada paylaşımda bulunmak isterim

ben de 64'den 54'e hedefledim. başlayalı 4 gün oldu. baya iyi gidiyor gidişatı yazarım. kalori takibi yapıyorum. ufaktan da pilatese başladım. 3 gün yarım saat yaptım. bugün 1 saate cıkarıcam inşallah. yeşil çaylarımızla birbirimize destek olalım

BUGÜN:
Sabah: 1 kase specialk
Ara: 1 nektari
Öğlen: 1 yumurta, 1 salatalık, yarım domates, 50gr light peynir
Ara: 5 tane kurutulmuş yaban mersini
1 çay bardağı yarım yağlı süt
Akşam: 1 porsiyon haşlanmış (yağsız) mantar üzerine yoğurt
En son saat 19-20 arasında kayısı ya da elma
NOT: 2.5-3 litre su içiyorum!!!!

Gün içinde 2 fincan yeşil cay ya da herhangi bir form cayı.

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşım
bende bir ileri iki geri gidenlerdenim vermeyi geçtim artıkım almamaya çalışıyorum ama burada paylaşımda bulunmak isterim
Merhaba krizantem3, telden girdiğim için posteri geç görüyorum sanırım.ewet çok haklısın,az ucu kaçsa gramlar eklenmeye başlıyor malesef ama ben paylaşmanın ise yarayacağıni dusunenlerdenimm inşş basaricazz

Çok güzell canım umarım azimle devam edersin..ben de Fitnessblender videolarını dönüşümlü olarak uyguluyorm.genelde bebeğim uyuyorsa yarım saat 40 dk arası,uyanıksa 15-20 dk yapabiliyorum.
Cardio çok güzel yağ yakıyor kesinlikle öneririm sizlerede bu siteyi.pilatese 60 a düştükten sonra başlamayı düşünüyorum şekillendirme için.

Ewet arkadaslar menüyü tamamladim:) paylaşayım hemen:

Ogle: 6 kaşık kabak yemeği
Bir dilim tam buğday ekmek
Salata( boll boll)

Ara ogun:1 bardak tarçınlı süt
. 2 tane kuru incir

Aksam: ton balıklı salata
. Bir kase çorba
Bir dilim ekmek

Bir kare cikolata( ama olsn mutluyum:)))

Bugün egzersiz yapamadım.yarin 40 dk yapmayı planlıyorum insss

ya cardio bana da lazım galiba pilates bi işe yaramıyor gözüküyo. iki gündür 63.3te takılı kaldım aç kanına da tok karnına da sabitledi. sinir oldum. gün içinde hiç hareket edemiyorum. işe de arabayla gidip geldiğim için hiç hareket alanım yok. sadece diyetle de kilo veremiyorum malesef. offff

Kesinlikle benim fikrim yağ yakmak istiyorsan cardio ile diyeti birlikte yapmalısın.pilates evet sikilastiriyor,inceliyor ama kılo vermek için cardio olmadan olmaz.fitness+cardio diyetle süper etki ediyor.

Ewet anlıyorum arkadaşım masa başı işlerde özellikle imkan olmuyor.ben işten ayrıldım Oğlum dan sonra.evde imkan daha iyi oluyor elbette ama 15 dk cardio ile bile ( akşam saatlerinde falan da olsa yapabilirsen) etkisini görürsün.metabolizmanda hizlaniyor hem canım cardio ile

Ayca kaya-mutfakta' kitabından METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇORBA TARIFI:

• 50gr kıyma
  • 1sogan
  • 2 domates
  • 1 kabak
  • 1 havuç
  • 1/2 fincan bulgur
  • Biraz ıspanak
  • 1/2 bag maydanoz
Kıyma ile soğanı hafif kavurun.domatesleri üstüne rendeleyin.suyunu çekince 1,5 lt su ekleyin.uzerine kabak,havuç,ıspanak,bulgur ve maydanozu ekleyin.ogle ve akşam bu çorbayi içtiğinzde metabolizmanz daha hızlı çalışır,daha hızlı Kilo verirsiniz.

teşekkür ederim tavsiyelerin için. haftasonu misafirim olacak şehir dışından onlar gider gitmez sıkı şekilde cardiyoya başlıyorum inşallah :)

BUGÜN YEDİKLERİM VE YİYECEKLERİM:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, 1 yemek kaşığı kadar lor peyniri, 1 dilim tam buğday ekmek
Ara: 1 nektarin, 2 kayısı, yeşilçay
Öğle: Dün akşamdan yarısıkalan yoğurtlu haşlama mantar, 1 tane torku tam tahıllı kek
Ara: 1 bardak yarım yağlı süt
Akşam: Izgara tavuk göğsü, salata
son olarak: meyve ya da kuru yemişle kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…