- Konu Sahibi guzel_gozlum
-
canım başın sağolsun meleğin cennetteki melek arkadaşlarının arasında yerini almış sana şefaat edeceği zamanı bekliyordur
İdrar yolu enfeksiyonu geçirip sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almış çok kişi var birisi de benim teyzem hem hamilelik öncesinde başlayan ve yıllar süren bi enfeksiyon... buna rağmen iki tane bebeği sağlıklı doğdu. çok iyi şartlarda da tedavi edilmedi ona rağmen gabeliklerinde sıkıntı yaşamadı her bünye ve her gebelik farklıdır ilkinde böyle bir şekilde meleğini kaybettin diye ikincide de kaybedeceksin diye birşey yok ben bu doktorları hiç anlamıyorum şimdi tıp çok ilerledi tedaviler oldukça başarılı sen tedavini olup öyle ikinci kez hamileliği denersen daha iyi olur. bir doktorun dediğine de takılma...verende allah alan da allah ol derse olur sen hiç üzülme...dualarım seninle rabbim kalbine ferahlık versin
bence ilkinde yaşadığın şeyi ikincisindede yaşayacaksın diye bir şey yok sadece ihtimali yüksek.Bu konuda uzman dr lara görün özellikle riskli gebelik uzmanlarına filan senin durumunda normal dr lar yeterli olmayabilir bence.Bundan sonraki gebeliğin bence sağlıklı geçecek çünkü daha bilinçleneceksin bu konuda.Allah yardımcın olsun
inşallah Allahım bana yeniden nasip eder böyle bir duyguyu kaybedince daha çok anne olma isteğim arttı şu enfeksiyon tedavi sürecime başlıyayım hayırlısıyla istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?