..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ElifSu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
100
20
298
İstanbul
Genital bölge ağdası diye bir konu açtım. Acı var mı diye sordum sadece sağolun konuyu daha farklı yönlere çektirler bazıları. yok günahmış bilmem ne. Yazdıklarımı yanlış mı okudular acaba. Ben sonuçta günah mı diye sormadım. Gerçekten bana yardımı olan arkadaşlara da teşekkür ederim. Gittim yaptırdım canımda çok fena yandı.Ha bu arada günah listeme bir şey daha yazıldı.

o acı zamanla azalır, jilete alıştıysa ilki çok acılı olur.

konuyu niye açtın anlamadım gerçi ?

canım genital bölgeye ağda öncesi bol bol pudra döktürürsen kıl kökleri yumuşar bundan dolayı da rahat alınır,bunun dışında küçük küçük bölümler halinde alınması lazım o zaman emin ol hiç bişey hissetmiyorsun

o acı zamanla azalır, jilete alıştıysa ilki çok acılı olur.

konuyu niye açtın anlamadım gerçi ?
Ya ben bugün ağdaya gidicektim.Hani oramı ilk defa yaptıracaktım. Bir konu açtım sadece acı çok var mı diye sordum.Kuaförde yaptırcaktım.Bazı kişiler yok orayı göstermek harammış.Yok günah işlemek mi istiyorsun gibi cevaplar aldım. Bunu belirtmek istedim. Soruları yanlış anlıyorlar.

canım genital bölgeye ağda öncesi bol bol pudra döktürürsen kıl kökleri yumuşar bundan dolayı da rahat alınır,bunun dışında küçük küçük bölümler halinde alınması lazım o zaman emin ol hiç bişey hissetmiyorsun

Kadın hiç pudra falan sürmedi.İlk çekti ben bırak dayanamıyorum dedim o inat etti. Hayatımda hiç öyle acı görmedim. Hızlı aldı birde.

Ben regl dönemime yakın yaptırdığımda acıyor. O zamanlar hassas olduğum için. Normalde acımıyor. Öncesinde buz sürersen işe yarayabilir.

Kadın hiç pudra falan sürmedi.İlk çekti ben bırak dayanamıyorum dedim o inat etti. Hayatımda hiç öyle acı görmedim. Hızlı aldı birde.

o zaman acıması normal ki,bence bi daha ki sefere sen pudranı yanında götür,cidden acı hisetmiyorsun

sanki gidip cinsellik gibi bir konudan mı gösteriyorsun ki temizlik sonuçta.o zaman ben de dahil çoğu kişi günahkarızz

Son düzenleme:
evde sürüp mü gidiyorsun yoksa sürüp hemen işleme mi başlıyorsun?
yok cnm ağda yapan kişi o bölgeye başlamadan önce sürüp iyice yayıyo ki kıl kökleri yumuşasın diye ve inan hiç acı hissetmiyorsun tabi ağdayı yapma şekline de bağlı,hatta ağdayı yaptıkça bi kaç defa daha pudra dökebiliyor özellikle hassas olan kısımlara

e hadi geçmiş olsun..
boşver takma kafana çatlak sesler demişti bir arkadaş. dediğim yöntemi uygulasaydın acı hissetmezdin:34:
bi dahaki sefere acısı azalır.

Yahu güzel arkadaşım ben de günah diye biliyorum.Mesela ben yaptırmıyorum ama sütten çıkma ak kaşık mıyım? Değilim.
Sen de ''yaptıran benim günahı bana, kimseyi ilgilendirmez''de geç yani uzatmanın manası yok ve forumda dini konular hakkında konuşulması yasak.
Geçmiş olsun ayrıca bir daha ki sefere bu kadar acımaz.

yok cnm ağda yapan kişi o bölgeye başlamadan önce sürüp iyice yayıyo ki kıl kökleri yumuşasın diye ve inan hiç acı hissetmiyorsun tabi ağdayı yapma şekline de bağlı,hatta ağdayı yaptıkça bi kaç defa daha pudra dökebiliyor özellikle hassas olan kısımlara

çok teşekkürler güzel bir bilgi oldu:)
evde yapan çok şanslı ama herkes kendi başına yapabilme becerisine sahip değil.

çok teşekkürler güzel bir bilgi oldu:)
evde yapan çok şanslı ama herkes kendi başına yapabilme becerisine sahip değil.

rica ederim cnm
ben yapamıyorum yani yapıyorum ama ters alıyorum baya bi batık oluyor ondan kendim almıyorum

Jiletten dönerken ilk yaptırdığınızda böyle bir acı olması normal. Gittikçe bu acı da azalacak, kıl kökleri yumuşadıkça. Regl bittikten sonra 3 gün bekleyin ondan sonra gidin, çok az acı duyacaksınız.

e hadi geçmiş olsun..
boşver takma kafana çatlak sesler demişti bir arkadaş. dediğim yöntemi uygulasaydın acı hissetmezdin:34:
bi dahaki sefere acısı azalır.

Valla o acıdan düşünemedim. Senin dediğin aklıma geldi. zorladım kendimi düşünmeye ama olmadı. Hep kastım kendimi. :D Sadece sinirlendiğim konunun kapanması :D İnşallah :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back