64. Dünya Güzellik Yarışması'nın birincisi belli oldu! Peki Türk güzel kaçıncı oldu?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Tam 63 yıl sonra tekrar Londra’da düzenlenen Miss World - Dünya Güzellik Yarışması’nın birincisi bu yıl Güney Afrikalı Rolene Strauss oldu.
1418630710197.jpg

miss world top3.jpg

Türkiye’yi temsil eden Amine Gülşen dereceye giremezken ikinciliği Macar güzel Edine Kulcs, üçüncülüğü ise Amerikalı Elizabeth Safrit aldı. Gülşen, yarışma sonrası Facebook hesabından “Bu uzun yolculukta beni hiç yalnız bırakmadınız. Bütün destekleriniz ve güzel yorumlarınız için çok ama çok teşekkürler. Top 25’e kalamadım ya da birinci olamadım ama elimden gelen her şeyi yaptım, olmadı. Ama güzel bir yolculuktu. İyi ki varsınız. Tekrar teşekkürler” yazdı.
Amine-Gülşen.jpg

2002 Dünya Güzeli, bu yılın ise jüri üyesi Azra Akın, “Amine çok zarif ve güzeldi, bizi çok güzel temsil etti. Dereceye girememesine tabii ki üzüldüm” diyerek üzüntüsünü belirtti.

fft16_mf5084741.Jpeg

1. Olan kız güzel bence ya, benim listede tek gözüme çarpan oydu. Gerçi ben Azra akın'ı çirkin bulurdum hep, güzellik algımla miss world jurisi algıları pek uyuşmuyor olabilir.

X