64.85 kilodan geriye

kolay gelsin oncelikle, kilolarimiz tami tamina ayni bende 2 kilo verdim ve daaha fazla vermek istiyorum hedefim 57-58 olup sabitlemek.vTebrik ederim gayet guzel gidiyorsun, takipteyim
Teşekkür ederim ben de sizi tebrik ederim hedefe ulaşmamızı dilerim

58 olayım bırakacağım diyorum bakalım al ver al ver yapmasaydım şuan hedefteydim ama tatlılar çikolatalar sağolsun

1.ara öğün
3 adet kayısı

2.ara öğün
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
1 adet Lifalif kuruyemişli yulaf bar

Akşam yemeği 17:45
120 gr sebzeli bulgur pilavı (1 kase)
1 bardak ayran

Akşam yemeği kalorisi 213

Akşam 1 adet muz hurma atıştırmayı düşünüyorum 1 fincan da Nescafe 3ü1 arada içeceğim içmemek o biraz zor oluyor akşam da 25 30 dk lık bir spor yapacağım çünkü 2 gündür yapmıyorum.

2 adet kayısı yedim
1 fincan 3ü1 arada içtim

Şimdi 25 dk lık bir spor yapacağım fazlasını yapmak canım istemiyor az da olsa yapmakta fayda var

Yulaf bar bende yiyorum arada okuldayken falan, dediğin bisküviye bende bakayım çünkü benim sıkıntım da tatlı isteği

Sözde 25 dk yapacaktım ben spor öyle bir şey ki üşenerek başlarsın başlayınca da bırakamazsın

Eklentiler

• IMG_20230510_224708.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 36
En az kalori açığı 1274 yakılan kaloriyi sadece sporu baz alıyorum tüm gün yakılan kaloriyi de hesaba katarsam daha fazla kalori açığı oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20230510_230918.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 31
Akşam yatmadan evvel 2 kayısı yedim

Kahvaltı 10:30

2 yumurtadan yapılmış peynirli omlet
1 domates
Yarım salatalık

Omletin kalorisini fazla fazla yazdım 307 toplam kahvaltı kalorisi 335 sınır 547 kalori açığı olmuş oldu

2.ara öğün 16:00

1 adet orta boy muz

Akşam yemeği 18:30

100 gr tas kebabı (küçük bir kaseye tekabül ediyor)
5 6 adet zeytinyağlı sarma

Akşam yemeği 243 kalori

Tüm gün yediklerimin kalorisi 963 geriye kalan kalori 863
Bugün daha fazla bir şey yememem gerekiyor istediğim kalori açığı sınırına yaklaşmışım ama canım nasıl daha yaprak sarması istiyor anlatamam zor tutuyorum kendimi

Birkaç gün de spor yapamayacağım çünkü regl oldum o yüzden daha da dikkat etmeliyim yediklerime bu hafta da en az 1 kilo eksi görürsem tartıda süper olacak ayda 3.5 kilo veriyorum genelde inşallah yine başarırım

Bende 20 günde 2 kilo verdim benim için gayet iyi çok sıkı diyet yapsam da çok az veriyorum ya

20 günde 2 kilo süper bence ayda 3 kilo yeterli uzmanlar ayda 3 4 kilo vermenin ideal olduğunu söylüyorlar
İşte ödem de gittiği için öyle oldu bence, çok sıkı diyetle ayda 2 en fazla 3 veriyodum ben, sıkı yapamıyorum ki yatmadan kefir içiyorum, bazen sabaha karşı bisey atıştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…