- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.867
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Teşekkür ederim ben de sizi tebrik ederim hedefe ulaşmamızı dilerimkolay gelsin oncelikle, kilolarimiz tami tamina ayni bende 2 kilo verdim ve daaha fazla vermek istiyorum hedefim 57-58 olup sabitlemek.vTebrik ederim gayet guzel gidiyorsun, takipteyim
Yulaf bar bende yiyorum arada okuldayken falan, dediğin bisküviye bende bakayım çünkü benim sıkıntım da tatlı isteğiYulaf bar yiyorum da yulaf lapası hiç benlik değil ama çok iyi gerçekten ben de yulaf bar tüketiyorum tatlı isteğimi çok kesiyor bir de Eti form bitterli bisküvi de öyle baya tatlı isteğimi azaltıyor bugün 3 market gezdim ikisinde de kalmamış gelecek dedileryulaf barla idare ettim tatlı çikolata çok zorluyor beni
O bisküvi baya kesiyor tatlı isteğimi valla tatlı çok zorluyor işte sabredicezYulaf bar bende yiyorum arada okuldayken falan, dediğin bisküviye bende bakayım çünkü benim sıkıntım da tatlı isteği
Daha önce de kalori hesabıyla mi verdin kilo?En az kalori açığı 1274 yakılan kaloriyi sadece sporu baz alıyorum tüm gün yakılan kaloriyi de hesaba katarsam daha fazla kalori açığı oluyor
Ben deAşırı almaya başlamıştım
Evet kalori hesabı hep yaptım ama daha çok sporla verdiğimi söyleyebilirim hamur işi abur cubur 4 aylık süreçte hiç yemedim hele çikolata en vazgeçemediğim şey 4 ay ağzıma sürmedimDaha önce de kalori hesabıyla mi verdin kilo?
İnşallah yine verirsinEvet kalori hesabı hep yaptım ama daha çok sporla verdiğimi söyleyebilirim hamur işi abur cubur 4 aylık süreçte hiç yemedim hele çikolata en vazgeçemediğim şey 4 ay ağzıma sürmedim
İnşAllah beraber veririzİnşallah yine verirsin
Bende 20 günde 2 kilo verdim benim için gayet iyi çok sıkı diyet yapsam da çok az veriyorum ya2.ara öğün 16:00
1 adet orta boy muz
Akşam yemeği 18:30
100 gr tas kebabı (küçük bir kaseye tekabül ediyor)
5 6 adet zeytinyağlı sarma
Akşam yemeği 243 kalori
Tüm gün yediklerimin kalorisi 963 geriye kalan kalori 863
Bugün daha fazla bir şey yememem gerekiyor istediğim kalori açığı sınırına yaklaşmışım ama canım nasıl daha yaprak sarması istiyor anlatamam zor tutuyorum kendimi
Birkaç gün de spor yapamayacağım çünkü regl oldum o yüzden daha da dikkat etmeliyim yediklerime bu hafta da en az 1 kilo eksi görürsem tartıda süper olacak ayda 3.5 kilo veriyorum genelde inşallah yine başarırım
20 günde 2 kilo süper bence ayda 3 kilo yeterli uzmanlar ayda 3 4 kilo vermenin ideal olduğunu söylüyorlarBende 20 günde 2 kilo verdim benim için gayet iyi çok sıkı diyet yapsam da çok az veriyorum ya
İşte ödem de gittiği için öyle oldu bence, çok sıkı diyetle ayda 2 en fazla 3 veriyodum ben, sıkı yapamıyorum ki yatmadan kefir içiyorum, bazen sabaha karşı bisey atıştiriyorum20 günde 2 kilo süper bence ayda 3 kilo yeterli uzmanlar ayda 3 4 kilo vermenin ideal olduğunu söylüyorlar