- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.867
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Haftada bir mi tartiliyosunBu hafta spor yaptığım halde pek kilo veremememin tek nedenini adet dönemi haftasına girmeme bağlıyorum adet döneminde vücutta belli bir miktar su tutulumu oluyor daha önce de bu şekilde oldu adet bittikten sonra tartıda 1.5 kilo gitmişti
Evet geçen Salı tartıldımHaftada bir mi tartiliyosun
Ben her gün tartiliyorumEvet geçen Salı tartıldım
Ben de her gün tartılıyordum da eksi çıkmayınca sinirlerim tepeme çıkıyorduBen her gün tartiliyorumödem tutmuştur vücudun muhtemelen adet dönemine yakın
Ben de her gün tartılıyordum da eksi çıkmayınca sinirlerim tepeme çıkıyorduher gün tartılmaktan tartı tutukluk mu yaptı deyip tartılmadım
Emziriyorsan yersin normal çok acıkırsın ben de çok sıkı yapamıyorumBen çok sıkı yapamıyorum zaten ya 15 aylık oğlum var uyku düzeni yok sürekli uyanıyor gece, o yüzden yatmadan da biseyler yiyorum ayakta kalmak icin e oda engel oluyor kilo vermeye
Bir kase yogurt yesen ?Akşam yemeği 19:30
140 gr yani 1 kase patates salatası 200 kalori
Kalan kalori 990
Dişimin kovuğuna yetmedi ben patates salatası yedim mi doyacağım açım yahu aç bir iki ceviz yerim açlıktan titriyorumevde başka başka yemekler var ben yemeyince bitmiyorlar da
Evet aklıma geldi aslında ama şuan aç aç yattım işteBir kase yogurt yesen ?
Hadi bakalım bu sefer azimlisinEvet aklıma geldi aslında ama şuan aç aç yattım işte
Bu sabah kendime yulaf lapasi yaptım üstüne muz çilek ceviz fistik ezmesi koydum baya doyurucu oldu,bide tatlı istediğini azalttı sanki, deneyebilirsinDün gece yatmadan evvel çok aç olduğum için 2 ceviz birkaç fındık ve bir cimcik kuru üzüm yiyip yattım
Bugün kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 yudum ekmek
3 fındık
1 ceviz
Biber kızartmasından küçücük 1 parça
Patates kızartmasından küçücük 1 parça
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 domates
Yulaf bar yiyorum da yulaf lapası hiç benlik değil ama çok iyi gerçekten ben de yulaf bar tüketiyorum tatlı isteğimi çok kesiyor bir de Eti form bitterli bisküvi de öyle baya tatlı isteğimi azaltıyor bugün 3 market gezdim ikisinde de kalmamış gelecek dedilerBu sabah kendime yulaf lapasi yaptım üstüne muz çilek ceviz fistik ezmesi koydum baya doyurucu oldu,bide tatlı istediğini azalttı sanki, deneyebilirsin
Aşırı almaya başlamıştımHadi bakalım bu sefer azimlisin