- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.866
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Tek porsiyon yap mesela incir uyutmasi, sütlü irmik gibiEğer sütlü tatlı yaparsam hani borcamda yapıyorum sonra oturup onun hepsini bitiriyorum o yüzden tek yemelik 1 tane böyle çikolata alıyorum fazla da almıyorum eve adet dönemi nasıl tutacağım kendimi bilemiyorum inanın bir hafta var kendimi frenlemek çok zor oluyor resmen freni boşalmış kamyon gibi oluyorum
Evet az yapmak lazım haklısın incir uyutması nasıl bir şey ilk defa duydumTek porsiyon yap mesela incir uyutmasi, sütlü irmik gibi
Süt ve kuru incirden oluyor hafif diyet tatlısı olabilirEvet az yapmak lazım haklısın incir uyutması nasıl bir şey ilk defa duydum
Kilo kaç şuan ?Akşam 1.5 küçük boy kivi yedim bugün aldığım toplam kalori 591 geriye kalan kalori 1235
Sabah tartılacağımKilo kaç şuan ?
Sabah tartılacağım
Aslında kahvaltı en önemli öğün az da olsa yemelisiniz ama benim takip ettiğim spor hocası acıkmıyorsanız yemeyin diyor bünye acıkınca yiyin diyor ama ben öğün atlamayı sevmiyorum bir sonraki öğün için çok acıkmamak içinBen de diyete niyetlendim diyetisyenle yarın alışveriş yapıp başlayacak da şu saat mevzuları canımı sıkıyor. 8.30 kahvaltı bacım ben sabahları acikmiyorum kiyok öyle başlayacak diyo
Benim malesef bu konuda sorunlarım var 3-4 gün bile yemek yemeden durabiliyorum sıfır acikma. Ama bazen de hiç durmadan da yemek yiyebiliyorum sonu kusma ile biten asla aciktigim için değil sadece yemek için yiyiyorum nedensiz ve amaçsız. O yüzden hızlı kilo alıp hızlı kilo veriyorum bu da bunyemi deforme ediyor.Aslında kahvaltı en önemli öğün az da olsa yemelisiniz ama benim takip ettiğim spor hocası acıkmıyorsanız yemeyin diyor bünye acıkınca yiyin diyor ama ben öğün atlamayı sevmiyorum bir sonraki öğün için çok acıkmamak için
O zaman diyetisyene gitmeniz çok iyi olmuş öğünleri hiç aksatmayın ben öyle faydasını gördüm ama öğle öğünü almıyorum onun yerine ara öğün yapıyorumBenim malesef bu konuda sorunlarım var 3-4 gün bile yemek yemeden durabiliyorum sıfır acikma. Ama bazen de hiç durmadan da yemek yiyebiliyorum sonu kusma ile biten asla aciktigim için değil sadece yemek için yiyiyorum nedensiz ve amaçsız. O yüzden hızlı kilo alıp hızlı kilo veriyorum bu da bunyemi deforme ediyor.