- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.866
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Merhaba, biraz yediklerinize göz attım. Siz de benim gibi tatlıya düşkünsünüz sanırım. Eti form, tadelle ya da diğer paket ürünler yerine şu atıştırmalığı yiyin;Çok acıkınca 2 adet hurma 1 adet elma yiyip yattım canım hızlı kilo vermek değil amacım da bu ara kilo vermem durdu bu duruma canım sıkılınca daha da çok yedim bu sefer 63 leri gördüm 59 lardan 63 lere neden çıkmama müsaade ettiğim için daha da kızıyorum kendime
Yaa 3 ü 1 arada da olmaz. Filtre kahve için2 gündür yememi azalttım bir de spor yaptım gün boyu da dışarıda koşturma halinde olunca yeni tartıda da eksiler gözükmeye başladı
Bu sabah ne yedim ;
Saat 09:30
Eşim fırından börek almış hani küçük küçük dilimli oluyor ya onlardan 4 küçük parça
1 adet haşlanmış yumurta
Şuan 10:00
Nescafe 3ü1 arada içiyorum
Anladım vücudu şaşırtmak lazım sanırım o zaman, mesela kahvaltılık yicen akşam yemeğindeÇok acıkınca 2 adet hurma 1 adet elma yiyip yattım canım hızlı kilo vermek değil amacım da bu ara kilo vermem durdu bu duruma canım sıkılınca daha da çok yedim bu sefer 63 leri gördüm 59 lardan 63 lere neden çıkmama müsaade ettiğim için daha da kızıyorum kendime
Evet haklısınız ama o tarz karışımları hiç yiyemiyorum sıfır o yüzden detoks çayı bile içemiyorum ben de şöyle yapıyorum kahvaltı ve akşam yemeği öğünümü çok az tutup araya çikolata ihtiyacımı sıkıştırıyorumMerhaba, biraz yediklerinize göz attım. Siz de benim gibi tatlıya düşkünsünüz sanırım. Eti form, tadelle ya da diğer paket ürünler yerine şu atıştırmalığı yiyin;
100 lor peyniri (80 kal), 20-30 gr falan kadarut özü (20 kal civari) biraz tarçın veya kakao, iyice karıştırın. Çok lezzetli oluyor tatlı ihtiyacını tamamen alıyor. Lor peynirini de migrosda onur diye bi marka var onu alın. Onun kalorisi çoook düşük. Gerçekten kilo vermeniz hızlanır. Tadelle yiyerek yaptığınız sporu çöpe atıyorsunuz resmen. Bi deneyin dediğim tarifi
Evet geçen seferki 10 kg verdiğim diyette haftada 1 kez 3ü1 arada içiyordum bu sefer bundan kısamıyorum filtre kahveyi de pek sevmiyorum şuan şekersiz Türk kahvesi içiyorumYaa 3 ü 1 arada da olmaz. Filtre kahve için
Akşam yemeğinde sadece çorba içiyorum mevsim salata ile birlikte ana yemeği yemiyorum bakalım az kalori alayım dedimAnladım vücudu şaşırtmak lazım sanırım o zaman, mesela kahvaltılık yicen akşam yemeğinde
İsminize göre White mochayı da çok severimMerhaba, biraz yediklerinize göz attım. Siz de benim gibi tatlıya düşkünsünüz sanırım. Eti form, tadelle ya da diğer paket ürünler yerine şu atıştırmalığı yiyin;
100 lor peyniri (80 kal), 20-30 gr falan kadarut özü (20 kal civari) biraz tarçın veya kakao, iyice karıştırın. Çok lezzetli oluyor tatlı ihtiyacını tamamen alıyor. Lor peynirini de migrosda onur diye bi marka var onu alın. Onun kalorisi çoook düşük. Gerçekten kilo vermeniz hızlanır. Tadelle yiyerek yaptığınız sporu çöpe atıyorsunuz resmen. Bi deneyin dediğim tarifi
Yemin ederim sizin diyet günlüğünüzü okuyunca benim iştahım açılıyor, canım tadelle istiyor. Bu arada ben de white chocolate mocha çok severimAra öğün 13:30
1 adet 30 gr tadelle beyaz çikolata
2.ara öğün 15:00
1 paket lifalif bitter yulaf bar
Şekersiz Türk kahvesi
Aman diyim beni örnek almayınYemin ederim sizin diyet günlüğünüzü okuyunca benim iştahım açılıyor, canım tadelle istiyor. Bu arada ben de white chocolate mocha çok severim
Tadelle neden yiyorsun hergun, bak bende yerdim abur cubur çikolata ama eve almıyorum artıkTüm gün aç durmamı gerektirecek sabah yediklerimi yazıyorum;
Sabah 06:00
1 muz
1 hurma
1 tadelle beyaz
Kahvaltı 09:00
3 dilim kızarmış ekmek
Yarım domates
3 fındık
1 küçük dilim peynir
Toplam kalori 440
Yine de kahvaltı kalorisini aşmamışım 547 kahvaltı kalorim
Her gün yemiyorum aslında bu ara adet dönemi çok fena çikolata tatlı çekiyor canım zor tutuyorum kendimiTadelle neden yiyorsun hergun, bak bende yerdim abur cubur çikolata ama eve almıyorum artık
O zaman normal ya aslında sütlü tatlı yesen onun yerine daha iyi değil miHer gün yemiyorum aslında bu ara adet dönemi çok fena çikolata tatlı çekiyor canım zor tutuyorum kendimi
Eğer sütlü tatlı yaparsam hani borcamda yapıyorum sonra oturup onun hepsini bitiriyorum o yüzden tek yemelik 1 tane böyle çikolata alıyorum fazla da almıyorum eve adet dönemi nasıl tutacağım kendimi bilemiyorum inanın bir hafta var kendimi frenlemek çok zor oluyor resmen freni boşalmış kamyon gibi oluyorumO zaman normal ya aslında sütlü tatlı yesen onun yerine daha iyi değil mi