- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.866
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Merhaba süper çok da fazla kilon yok verirsin Ramazanda kilo vermek benim için kesinlikle çok zor 2 2.5 kilo civarı aldım yarım kilo tulumba yediğimi biliyorum bu RamazanMerhabadoğumdan sonra eski kılom döndüm ama okula başlayınca al ver al ver derken artı 4 kilo.. Ramazanda veririm derken her gün tatlı yedim ve kilo veremedim, boyum 1 58 kılom 65ti simdi 60a düşmek istiyorum 40 42 beden giyiyorum 38 olup fit anne olmak istiyorum
Mısır püskülünü kiraz sapıyla birlikte yapıyorum. Önce kiraz saplarını 10 dk kadar kaynatıyorum ocağın altını kapatınca mısır püskülünü atıp 5 dk demliyorum. 500 ml suya birer tutam ikisinden de. Ilıyınca biraz limon sıkıp 1 ltlik şişeye koyuyorum üstünü suyla tamamlıyorum. Sabahtan öğleye kadar yavaş yavaş iciyorum. Bu arada bir şey yemiyorum ama biraz da yediklerime dikkat edersem çok güzel ödem attırıyorMısır püskülü içebiliyorsan süper ben de onu denemedim nasıl yapıyorsun o çok daha etkili
Ben 1 bardak çayında sürekli wc ye çıktım sizin nasıl oldu 500 ml benim için çokMısır püskülünü kiraz sapıyla birlikte yapıyorum. Önce kiraz saplarını 10 dk kadar kaynatıyorum ocağın altını kapatınca mısır püskülünü atıp 5 dk demliyorum. 500 ml suya birer tutam ikisinden de. Ilıyınca biraz limon sıkıp 1 ltlik şişeye koyuyorum üstünü suyla tamamlıyorum. Sabahtan öğleye kadar yavaş yavaş iciyorum. Bu arada bir şey yemiyorum ama biraz da yediklerime dikkat edersem çok güzel ödem attırıyor
10 kere çıkmışımdır ben deBen 1 bardak çayında sürekli wc ye çıktım sizin nasıl oldu 500 ml benim için çoktüm gün wc de kalırım.
Ben aslında verirdim kilo ama emziriyorum ya aşırı yedim hem yemek hem tatlı, hayatımda yemediğim kadar yemek ve tatlı yedim, o tatlıya hayır denmiyor demi yaMerhaba süper çok da fazla kilon yok verirsin Ramazanda kilo vermek benim için kesinlikle çok zor 2 2.5 kilo civarı aldım yarım kilo tulumba yediğimi biliyorum bu Ramazan
Tek öğün beslenmede mi 1.5 kilo gitti bitki çayıyla birlikte dimi10 kere çıkmışımdır ben debir de sağlıklı tek öğün yapmıştım o gün 1,5 kilo gitmişti o yüzden çok kıymetli benim için
Evet yaa o tatlı işi çok zor zaten ama emziriyorsan yersin normal tatlı yerine hurma yesenBen aslında verirdim kilo ama emziriyorum ya aşırı yedim hem yemek hem tatlı, hayatımda yemediğim kadar yemek ve tatlı yedim, o tatlıya hayır denmiyor demi ya
Evet, artık nasıl bir ödem varsaTek öğün beslenmede mi 1.5 kilo gitti bitki çayıyla birlikte dimi
Normalde cok yemiyorum abur cubur aldırdı bir ara kilo yemedim verdim hemen ama ramazanda eşim her gün tatlı aldı eve ondan yedim artık yasakladım tatlıyıEvet yaa o tatlı işi çok zor zaten ama emziriyorsan yersin normal tatlı yerine hurma yesen
Yaa ne güzel ben akşamları fena oluyorum mutlaka çay kahve yanında biseyler atıştırmalık yiyorumİkinci ara öğün 17:00
Eti lifalif bitter çikolatalı yulaf bar
Akşam yemeği 18:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
3 adet küçük köfte
1 porsiyon bulgur pilavı
2 bardak ayran
Toplam 560 kalori
Akşam kahvesi 20:00
1 fincan Nescafe 3ü1 arada
Spor öncesi 1 fincan Türk kahvesi içeceğim bunun dışında kapanışı yaptım. Sadece su ve yeşil çay içeceğim.
Çorbanın yanına sebze yemeği ekleseydin belki acikmazdin, hızlı kilo vermek mi istiyorsunAkşam yemeği 19:00
1 kase yayla çorbası
Bolca mevsim salata
Şuan çok açım mutfağa gitmemek için zor tutuyorum kendimi 1 tane en sevdiğim tadelle var onu yememek için çok zor tutuyorum
Çok acıkınca 2 adet hurma 1 adet elma yiyip yattım canım hızlı kilo vermek değil amacım da bu ara kilo vermem durdu bu duruma canım sıkılınca daha da çok yedim bu sefer 63 leri gördüm 59 lardan 63 lere neden çıkmama müsaade ettiğim için daha da kızıyorum kendimeÇorbanın yanına sebze yemeği ekleseydin belki acikmazdin, hızlı kilo vermek mi istiyorsun