64.85 kilodan geriye

Akşam yemeği dün akşamkinin aynısı çünkü dün akşamkiler az geldi çok severim tavuk çorbası ve tavuklu pilavı yine yedim

Akşam yemeği 17:30

2 kase tavuk çorbası
2 yemek kaşığı tavuklu pilav
Bolca mevsim salata
1 bardak ayran
Ekmek yok
1 adet turta

Akşam 21:00

Nescafe 3ü1arada
2 adet bayram çikolatası

Su 2 litreye yaklaştı

Gün sonu alınan toplam kalori 1370 birazdan spor yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum dün akşamki spordan sonra et bertmiş vücudum

Bugünün sporu da biter bu akşam daha çok ip atladım çünkü bacaklarım et bertmiş zor hareket ediyorum dumbel ile kapanışı yaptım normalde 1 kiloluk çerez gibiydi 2 kiloluğa geçecektim yalnız kolları da güzel inceltti 70 kilo halimde biraz pazı gibiydi

Eklentiler

• IMG-20230424-WA0026.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20230424-WA0025.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın

Kahvaltı 12:00

1 ince dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile 1 yemek kaşığı salça karışımı
15 adet fındık
1 yemek kaşığı kuru üzüm
1 küçük dilim beyaz peynir
1 küçük dilim eski kaşar
5 6 adet leblebi şekeri

Uzun süredir spora ara verdiğim için 3 akşamlık sporun sonunda zor çömelip kalkıyorum et bertmiş vücudum öyle böyle değil

Başarılar dilerim. Bende 64 kiloyum bir türlü 5 li kiloları göremedim. Aylardır durdu, kilo vermem, yağ yakıcı kür varmı uyguladığınız. yada çabucak 60 lı kilolardan düşebileceğim. Canım çok sıkılıyor artık bu duruma

Merhaba doğumdan sonra eski kılom döndüm ama okula başlayınca al ver al ver derken artı 4 kilo.. Ramazanda veririm derken her gün tatlı yedim ve kilo veremedim, boyum 1 58 kılom 65ti simdi 60a düşmek istiyorum 40 42 beden giyiyorum 38 olup fit anne olmak istiyorum

Çabucak düşmek değil de her akşam yeşil çay ve kiraz sapı içebilirsiniz metabolizmayı hızlandırıyor ben de 59.20 den aşağı düşemedim bu sefer 58 leri görmek istiyorum biraz aç tutun kendinizi verirsiniz gece yatarken aç mıyım diye kendinize bakın aç iseniz bilin ki gece yağdan yakacak vücut aç uyumaya özen gösteriyorum ben ama öyle büyük bir açlık değil uyuyamayacak derecede değil biraz aç olmak yeterli 1 hafta dolduğunda merak ediyorum ne kadar kilo gidecek akşam yemeğimi 7 den önce ve az yiyorum akşamına da spor yapıyorum

Ne güzel motivasyonunuz var keşke ben de bir yerden başlayabilsem
Benim de yoktu motivasyonum öyle söyliyim Ramazanda yediklerimi bir bilseniz motivasyon gelsin diye beklersek inanın o motive gelmiyor maalesef bir yerden başlamalıyız ben şöyle yapıyorum 36 38 beden kişilere bakıyorum bir de kendimin kilolu fotoğraflarıma bakıyorum motivasyon geliyor mesela Cnn Türk muhabiri Fulya Kalfa'yı gördükçe önceden ben de böyleydim neden böyle kilo aldım diyorum ve az kaldı başaracağım diyorum yiyerek nereye vardık hep aynı hep aynı ver amacına ulaş yine yersin mesela kafamdan kuruyorum hedefime ulaşayım şunları şunları yiyeceğim diye

Ahaha çok iyi motivasyon kaynağı imiş ben de bi gaza gelmedim değil gideyim de 500 ml su içeyim bari

Çabuk hızlı kilo vermeyi onaylamıyorum bizzat kendim yaşadım ilk başlarda çok zorladım kendimi haftada 2 kilo veriyordum sonra yerden falan kalkarken gözlerim kararmaya başladı sağlıklı kilo vermek en güzeli yavaş olsun sağlıklı olsun güzel şeyler zaman alır

Ahaha çok iyi motivasyon kaynağı imiş ben de bi gaza gelmedim değil gideyim de 500 ml su içeyim bari
İçebiliyorsan yeşil çay iç limon da sık içine yarım bak gör ödemler nasıl gidiyor tartıda - 1.5 gördüm öyle söyliyim dün markette en sevdiğim çikolatalı dondurmayı almamak için çok zor tuttum kendimi 4 ay çikolata yemediğimi bilirim benim gibi biri için çok zordu inan ama tartıda eksi görmek var ya mutluluk paha biçilemez yaz geliyor bele oturan aşağı doğru genişleyen elbiseleri giymeyi hayal etmek

Yeşil çay içmek benim için bir işkence limon da sıkıyorum ama ıhh koyun ağılı gibi kokuyor yine de bir deneyim mısır püskülü vs kiraz sapı içebilirim ama güzel ödem attırıyor

Yeşil çay içmek benim için bir işkence limon da sıkıyorum ama ıhh koyun ağılı gibi kokuyor yine de bir deneyim mısır püskülü vs kiraz sapı içebilirim ama güzel ödem attırıyor
Mısır püskülü içebiliyorsan süper ben de onu denemedim nasıl yapıyorsun o çok daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…