- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.866
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Evet diyetteydim de birkaç aydır bırakmıştım üstüne bir de yenileri eklendiniloya diyete mi başladin:)
kaç kilo ile başladınızEvet diyetteydim de birkaç aydır bırakmıştım üstüne bir de yenileri eklendi
Ben geçtiğimiz 15 Temmuz'da 69 kilo ile başladım yaklaşık 4 ay gibi bir sürede 10 kilo verdim sonra bir başladım yemeye yeniden al ver al ver derken Ramazan'da da almış olduklarımla beraber 59 güncel kilo iken şuan 62.65 kg ile ile 22 Nisan'da yeniden başlamış bulunmaktayım.kaç kilo ile başladınız
Başarılar dilerim. Bende 64 kiloyum bir türlü 5 li kiloları göremedim. Aylardır durdu, kilo vermem, yağ yakıcı kür varmı uyguladığınız. yada çabucak 60 lı kilolardan düşebileceğim. Canım çok sıkılıyor artık bu durumaBen geçtiğimiz 15 Temmuz'da 69 kilo ile başladım yaklaşık 4 ay gibi bir sürede 10 kilo verdim sonra bir başladım yemeye yeniden al ver al ver derken Ramazan'da da almış olduklarımla beraber 59 güncel kilo iken şuan 62.65 kg ile ile 22 Nisan'da yeniden başlamış bulunmaktayım.
Çabucak düşmek değil de her akşam yeşil çay ve kiraz sapı içebilirsiniz metabolizmayı hızlandırıyor ben de 59.20 den aşağı düşemedim bu sefer 58 leri görmek istiyorum biraz aç tutun kendinizi verirsiniz gece yatarken aç mıyım diye kendinize bakın aç iseniz bilin ki gece yağdan yakacak vücut aç uyumaya özen gösteriyorum ben ama öyle büyük bir açlık değil uyuyamayacak derecede değil biraz aç olmak yeterli 1 hafta dolduğunda merak ediyorum ne kadar kilo gidecek akşam yemeğimi 7 den önce ve az yiyorum akşamına da spor yapıyorumBaşarılar dilerim. Bende 64 kiloyum bir türlü 5 li kiloları göremedim. Aylardır durdu, kilo vermem, yağ yakıcı kür varmı uyguladığınız. yada çabucak 60 lı kilolardan düşebileceğim. Canım çok sıkılıyor artık bu duruma
Benim de yoktu motivasyonum öyle söyliyim Ramazanda yediklerimi bir bilseniz motivasyon gelsin diye beklersek inanın o motive gelmiyor maalesef bir yerden başlamalıyız ben şöyle yapıyorum 36 38 beden kişilere bakıyorum bir de kendimin kilolu fotoğraflarıma bakıyorum motivasyon geliyorNe güzel motivasyonunuz var keşke ben de bir yerden başlayabilsem
Ahaha çok iyi motivasyon kaynağı imiş ben de bi gaza gelmedim değilBenim de yoktu motivasyonum öyle söyliyim Ramazanda yediklerimi bir bilseniz motivasyon gelsin diye beklersek inanın o motive gelmiyor maalesef bir yerden başlamalıyız ben şöyle yapıyorum 36 38 beden kişilere bakıyorum bir de kendimin kilolu fotoğraflarıma bakıyorum motivasyon geliyormesela Cnn Türk muhabiri Fulya Kalfa'yı gördükçe önceden ben de böyleydim neden böyle kilo aldım diyorum ve az kaldı başaracağım diyorum yiyerek nereye vardık hep aynı hep aynı ver amacına ulaş yine yersin mesela kafamdan kuruyorum hedefime ulaşayım şunları şunları yiyeceğim diye
Çabuk hızlı kilo vermeyi onaylamıyorum bizzat kendim yaşadım ilk başlarda çok zorladım kendimi haftada 2 kilo veriyordum sonra yerden falan kalkarken gözlerim kararmaya başladı sağlıklı kilo vermek en güzeli yavaş olsun sağlıklı olsun güzel şeyler zaman alırBaşarılar dilerim. Bende 64 kiloyum bir türlü 5 li kiloları göremedim. Aylardır durdu, kilo vermem, yağ yakıcı kür varmı uyguladığınız. yada çabucak 60 lı kilolardan düşebileceğim. Canım çok sıkılıyor artık bu duruma
İçebiliyorsan yeşil çay iç limon da sık içine yarım bak gör ödemler nasıl gidiyor tartıda - 1.5 gördüm öyle söyliyim dün markette en sevdiğim çikolatalı dondurmayı almamak için çok zor tuttum kendimi 4 ay çikolata yemediğimi bilirim benim gibi biri için çok zordu inan ama tartıda eksi görmek var ya mutluluk paha biçilemez yaz geliyor bele oturan aşağı doğru genişleyen elbiseleri giymeyi hayal etmekAhaha çok iyi motivasyon kaynağı imiş ben de bi gaza gelmedim değilgideyim de 500 ml su içeyim bari
Yeşil çay içmek benim için bir işkence limon da sıkıyorum ama ıhhİçebiliyorsan yeşil çay iç limon da sık içine yarım bak gör ödemler nasıl gidiyor tartıda - 1.5 gördüm öyle söyliyim dün markette en sevdiğim çikolatalı dondurmayı almamak için çok zor tuttum kendimi 4 ay çikolata yemediğimi bilirim benim gibi biri için çok zordu inan ama tartıda eksi görmek var ya mutluluk paha biçilemez yaz geliyor bele oturan aşağı doğru genişleyen elbiseleri giymeyi hayal etmek
Mısır püskülü içebiliyorsan süper ben de onu denemedim nasıl yapıyorsun o çok daha etkiliYeşil çay içmek benim için bir işkence limon da sıkıyorum ama ıhhkoyun ağılı gibi kokuyor yine de bir deneyim mısır püskülü vs kiraz sapı içebilirim ama güzel ödem attırıyor