-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ay gercektenmi bakalm pazartesi falan bidaha tartilirim ozaman evet yeşil çayda içiyorumAdet bittikten sonra asıl tartıya yansıma oluyor regl dönemi tartıya artı 1 kilo olarak yansıyor yeşil çay için ödem gitsin
Evet gerçekten ben bizzat bu durumu kaç kez yaşadımAy gercektenmi bakalm pazartesi falan bidaha tartilirim ozaman evet yeşil çayda içiyorum
Yaa çok sevindim şuan bakalm bitince tartilacagim. Akşam yemegim iki kepçe nohut yemeği çeyrektende küçük ıspanaklı pide. Normalde hamur hiç yemedim ama bu akşam anneme geldim o yapmış kiramadimEvet gerçekten ben bizzat bu durumu kaç kez yaşadım
O kadarcık pideden bir şey olmaz afiyet olsun annende mis gibiYaa çok sevindim şuan bakalm bitince tartilacagim. Akşam yemegim iki kepçe nohut yemeği çeyrektende küçük ıspanaklı pide. Normalde hamur hiç yemedim ama bu akşam anneme geldim o yapmış kiramadim4 çay bardağı limonlu çay arada şu bakalm eve gidince soda ve yeşil çayda icicem
Kesinlikle ya bende kendimi asla kismak istemiyorum buyuzden tadımlık yerim zaten bu 5gunde de iki dilim baklava yemiştim ertesi gün yemek yoktu bir doner durum yemiştim sonraki akşam yine üşendim makarna vardı bir küçük tabak makarna yemiştim buna rağmen verdim hatta kan ilacı kullandığım için kabizdim yarın eminim dahada düşük çıkacağım porsiyon küçültup akşam yemeğinden sonra aşırı kaçamak olmadığı sürece resmen kilo veriliyor ama tabiki açım yani doymuyorum ama midem alışır umarimO kadarcık pideden bir şey olmaz afiyet olsun annende mis gibiben sabahları arada sevdiğim için zeytinli poğaçayı yarım yiyorum kilo da verdim yani ama sürekli yemiyorum arada
Ben de bu akşam hafif kaçırdım kaçamaklar biraz vardı inşallah sorun olmazKesinlikle ya bende kendimi asla kismak istemiyorum buyuzden tadımlık yerim zaten bu 5gunde de iki dilim baklava yemiştim ertesi gün yemek yoktu bir doner durum yemiştim sonraki akşam yine üşendim makarna vardı bir küçük tabak makarna yemiştim buna rağmen verdim hatta kan ilacı kullandığım için kabizdim yarın eminim dahada düşük çıkacağım porsiyon küçültup akşam yemeğinden sonra aşırı kaçamak olmadığı sürece resmen kilo veriliyor ama tabiki açım yani doymuyorum ama midem alışır umarim
Akşam 3 adet ekler ve Türk kahvesiAra öğün
1 paket Eti form bitterli bisküvi
Akşam yemeği
1 kase tarhana çorbası
1 kase patates salatası
2 dilim ekmek
Ardından 3 hurma
Akşam atıştırmalıklar
1 çay bardağı boza
1 dilim elmalı turta
1 avuç çıtır leblebi
İnşallah bakalm siz e kadar sürede tartiliyorsunuz ben bir hafta dedim ama 5.gun dayanamadım. Hergun tartilincada ekşi olmazsa vazgeçmekten korkuyorumBen de bu akşam hafif kaçırdım kaçamaklar biraz vardı inşallah sorun olmaz
Bu ara her gün tartılıyorumİnşallah bakalm siz e kadar sürede tartiliyorsunuz ben bir hafta dedim ama 5.gun dayanamadım. Hergun tartilincada ekşi olmazsa vazgeçmekten korkuyorum
Bu sabah 60.900 çıktım şaka gibi birden düşüyor gerçektenKahvaltı tabağım
Regl öncesi kaç çıkıyordun regl rahat 1 1.5 kg koyuyorBu sabah 60.900 çıktım şaka gibi birden düşüyor gerçekten
Ben de aksine kahvaltıyı seviyorum güne başlangıç güzel bir kahvaltı da motivasyonumu artırıyor hemen ardından bir Türk kahvesiHiç canım istemiyor kahvaltı sevmiyorum
63800le başladım iki gün sonra adet oldum zaten ya birde kabızlık oluyo kan ilacından onunda etkisi var yani dun 62,300du evden sonra 61.500du sabahına 60,900 işte reglm yarın falan biter heraldeRegl öncesi kaç çıkıyordun regl rahat 1 1.5 kg koyuyor
Kilolalarımız yaklaşıkmış ben de 61.35 tim ama bu sabah nedense 61.95 çıktım63800le başladım iki gün sonra adet oldum zaten ya birde kabızlık oluyo kan ilacından onunda etkisi var yani dun 62,300du evden sonra 61.500du sabahına 60,900 işte reglm yarın falan biter heralde
Ödem falandır okadar grama takılma bence bende aç 60.90dim ama şimdi 61.20yim olur böyle oynamalarKilolalarımız yaklaşıkmış ben de 61.35 tim ama bu sabah nedense 61.95 çıktım