- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.866
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Arapça evet çok zor öğrenebileceğimi sanmıyorum ama kızım öğrensin çok istiyorumarapça çok zor bir dil ,gramer olarak çok fena:)
dünyadaki en zor dillerden.
önce kendim sonra kızım diyorsun:)
Yok mesleğimi yapmıyorum çok stresli bırakalı yıllar oldu al sat yapıyorum şuan koronadan sonra biraz sekteye uğradıçalışıyor musun peki?
ne alıp satıyorsunYok mesleğimi yapmıyorum çok stresli bırakalı yıllar oldu al sat yapıyorum şuan koronadan sonra biraz sekteye uğradı
Aklına ne gelirsene alıp satıyorsun
Günlük kalori alımını aşmadığın sürece sorun olmaz ben hayatımdan hiç şekeri çıkarmadan kilo verdim ama karbonhidratı azalttım yedim ama az gün içinde bir öğün mesela o da dozundaBen öğlenleri yemek yerine 3 gündür granola tükettim yoğurtla birlikte bazen sütle acbaa yanlış mı yapıyorum çok değil ama 3 4 yemek kaşığı kadar bu şekilde kilo veremez miyim ki şekerli ya hani
Evet bende öyle yapıyorum yani ekmek hiç yemiyorum mesela onun yerine bunu tükettim diyebilirizGünlük kalori alımını aşmadığın sürece sorun olmaz ben hayatımdan hiç şekeri çıkarmadan kilo verdim ama karbonhidratı azalttım yedim ama az gün içinde bir öğün mesela o da dozunda