64.85 kilodan geriye

Giyimde ben de iyiyimdir giyince sıkıldıklarımı satarım en beğendiklerim vardır onlar demirbaş hiç satmam market ürünleri makyaj falan onları indirim takip ederim

Şimdi baktım Zübere 3 adet 230 olmuş

Bu kasedeki patates salatasının hepsini yedim
2 adet tuzlu kurabiye
3 adet ceviz
Birkaç dilim meyve karışık

Eklentiler

• IMG_20231127_183301.jpg
    170,4 KB · Görüntüleme: 46
Başlarken çok üşendim ama başlayınca oluyor artık 1 kg lık dumbell ile çalışmayacağım 2 kg lık da biraz zorluyor ama yapacak bir şey yok yapa yapa açılacak kaslar 1 kg dumbellar çerez gibi geliyor artık kardeşimi alıştıracağım 1 kg lıklara bakalım başarabilecek miyim ben almayım sağol deyip duruyor

Eklentiler

• IMG_20231127_234142.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu sabah kahvaltı yapamadım bunları yemek durumunda kaldım kahve cappucino diyette normalde tüketmiyorum çünkü yağ oranı yüksek

Eklentiler

• IMG_20231128_090314.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20231128_090150.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 37
tü tü maşallah.
kendini geliştiren insanları hep çok sevdim .
dopru yoldasın benden sana kocaman bir pekiyi.
Sağol cınııımmm teşekkür ediyorum

Valla canım şöyle İngilizce temelim okuldan çok iyiydi yıllardır yüzüne bakmadım ama kafamda içimde ukte kaldı şakır şakır konuşacağım taktım kafaya ben bunu hem kızıma da öğretmek istiyorum şuan öğretiyorum ama tam değil Türkçe İngilizce birlikte yürütmek istiyorum ardından da Arapça inşallah

arapça çok zor bir dil ,gramer olarak çok fena:)
dünyadaki en zor dillerden.
önce kendim sonra kızım diyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…