- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.867
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Giyimde ben de iyiyimdir giyince sıkıldıklarımı satarım en beğendiklerim vardır onlar demirbaş hiç satmamTamam atarım sana da, aaa tam adamına geldin, işyerinde hep sorarlar onu nerden bunu nerden aldın diye, pahalı görünümlü uygun şeyleri almakta ustayım:) her gün farklı kıyafet giymek kolay mı, bir yolu var elbet:) uygun al, indirimde al çeşit çeşit giy, ailenizin indirimcisi:))
Şimdi baktım Zübere 3 adet 230 olmuşTamam atarım sana da, aaa tam adamına geldin, işyerinde hep sorarlar onu nerden bunu nerden aldın diye, pahalı görünümlü uygun şeyleri almakta ustayım:) her gün farklı kıyafet giymek kolay mı, bir yolu var elbet:) uygun al, indirimde al çeşit çeşit giy, ailenizin indirimcisi:))
o formlar daha çok acıktırıyor kilo aldırıyormuş,bilimsel olarak incelendi:)Bu sabah kahvaltı yapamadım bunları yemek durumunda kaldım kahve cappucino diyette normalde tüketmiyorum çünkü yağ oranı yüksek
Evet kantindeyimo formlar daha çok acıktırıyor kilo aldırıyormuş,bilimsel olarak incelendi:)
sen okul kantininde misin:)
ayak üstü öyle oluyor,arada olur bir şey olmaz:)
ne semineriymiş o:) sen çalışmıyorsun ne seminerine gidip duruyorsun öyle:)Evet kantindeyimacıktırırsa hurma da var yanımda sabah köründe seminer nedir yaa
Kız çalışmaz mıyım benim işim gücüm varne semineriymiş o:) sen çalışmıyorsun ne seminerine gidip duruyorsun öyle:)
Psikolojiye de merakım var haftada 1.5 saat de ona katılıyorumne semineriymiş o:) sen çalışmıyorsun ne seminerine gidip duruyorsun öyle:)
niye bende öyle kaldı :) necisin sen bakıyım :)Kız çalışmaz mıyım benim işim gücüm varöyle evde yatan biri olmadım pek ben İngilizce öğrenme teknikleri kelime ezberleme
tü tü maşallah.Psikolojiye de merakım var haftada 1.5 saat de ona katılıyorum
Ye canım ye afiyet olsun kızım da sabah kendine reçelli tost yaptıniye bende öyle kaldı :) necisin sen bakıyım :)
ben de şuan tost yiyesim geldi ,ama sade kahve söyledim:)
nasıl iyi mi:) napıyım iştahımı kessin dedim:)
o başka,asıl işin ne:)kahve gelene kadar 1 yeşil elma yedim:)Ye canım ye afiyet olsun kızım da sabah kendine reçelli tost yaptı
Ben neciyim bende her tel var canım demiştim sana
Sağol cınııımmm teşekkür ediyorumtü tü maşallah.
kendini geliştiren insanları hep çok sevdim .
dopru yoldasın benden sana kocaman bir pekiyi.
Ben teknik ressamım asıl mesleğim oo başka,asıl işin ne:)kahve gelene kadar 1 yeşil elma yedim:)
arapça çok zor bir dil ,gramer olarak çok fena:)Sağol cınııımmm teşekkür ediyorum
Valla canım şöyle İngilizce temelim okuldan çok iyiydi yıllardır yüzüne bakmadım ama kafamda içimde ukte kaldı şakır şakır konuşacağım taktım kafaya ben bunu hem kızıma da öğretmek istiyorum şuan öğretiyorum ama tam değil Türkçe İngilizce birlikte yürütmek istiyorum ardından da Arapça inşallah
çalışıyor musun peki?Ben teknik ressamım asıl mesleğim o