64.85 kilodan geriye

Yok aynalar oyle demiyor ki kendim de iyi hissetmiyorum bana 53 ve altı iyi oluyor n
Aynalar sana güzel göstersin istiyorsan spor yapmalısın sıkılaşmalısın hem hatların da belirginleşir ortaya çıkar benim karın bölgem dümdüzdü şimdi bel kıvrımım ortaya çıktı kalçam selülitli görüntü vardı direnç lastiği ile çalıştım şuan kalçam toparlandı dikleşti örnek vereyim kardeşimin 49 kg ile giydiği pantolona ben 59 kilo ile giriyorum aradaki tek fark benim sporla sıkılaşmış olmam dışarıdan bakıldığında kimse 60 kilo demez bana 55 en fazla gösteriyorum ama takıntım var tartıda da öyle gözükmek istiyorum.

Aynen spor şart benim için de

Benim tam tersi 58 im ama daha çok duruyorum

Kahvaltı

2 tane çift sarılı haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı kızarmış ekmek
1 dilim peynir

Ara öğün
1 bardak sıkılmış portakal suyu
1 muz

Öğle yemeği

1 kase ezogelin çorbası
Birkaç adet salatalık turşusu
Küçük bir parça kızarmış çerli biberi

Akşam yemeği
1 porsiyon peynirli omlet

Akşam misafirlikteydim

1 dilim kek
1 kelem sarması

Evde de kurabiye yapınca 4 5 adet Browni kurabiye yedim.

Kilom sabit kalmış 13 Kasımdaki tartı da 60.35 onca yemeye iyi bile şimdi 58 e çalışalım. AA yukarıdaki tartı fotoğrafında 15 Kasımda 59.60 ı görmüşüm yine

Eklentiler

• IMG_20231127_093532_edit_52455017868557.jpg
    151,3 KB · Görüntüleme: 32
ben de bugün glutnsiz e döndüm ,2 haftadır bırakmıştım
züber gelmiş kargoyla işe ,ama ekmek yok glutensz:)
sanal marketten aldım gelmesini bekliyorum yemek için.
glutnsiz ekmek üzeribe züber fıstık ezmesi yapıcam birazdan:)

Ben züber fıstık ezmesi eve almaya korkuyorum aldığım zaman artık 1 ekmeği bitiririm

Geldi. Ama züber ilk kez aldım. Tahin pekmeze benziyor bu:) tadı öyle yopun. Çok da amann aman beğenmedim. İndirimden bi de tanesini 60a aldım 3 tane :) keyifle yermiyim bakıcam, çocuklara yediririm artık:)

Eklentiler

• IMG_20231127_145334.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 33
Geldi. Ama züber ilk kez aldım. Tahin pekmeze benziyor bu:) tadı öyle yopun. Çok da amann aman beğenmedim. İndirimden bi de tanesini 60a aldım 3 tane :) keyifle yermiyim bakıcam, çocuklara yediririm artık:)
Züber fıstık ezmesini mi 60 a aldın anam nereden çok uygun almışsın 90 dan aşağı ben bulamadım ama almıyorum yerim fena yerim şekersiz bu Züber ben başka markaların denedim hiç güzel değil Züberin gibi hiçbiri yapamıyor

1 fincan orta şekerli Türk kahvesi içtim 1 adet de hurma yedim ama nasıl karnım kazınıyor patates haşladım hani Ramazanda güllaç meşhurdur ya benim de diyete girdiğim ilk gün patates salatam meşhurdur

evet şekersiz ondan öyle.
tre... dan aldım canım
indirimli ürün uzmanıyım ben fena takip ederim :)
1 fincan orta şekerli Türk kahvesi içtim 1 adet de hurma yedim ama nasıl karnım kazınıyor patates haşladım hani Ramazanda güllaç meşhurdur ya benim de diyete girdiğim ilk gün patates salatam meşhurdur
ayy güllaç deme pek severim

Yaa maşallah ben de takip ederim de sen baya baya iyisin belli ki tanesi 60 nedir yahubana da haber ver indirimleri link at
Tamam atarım sana da, aaa tam adamına geldin, işyerinde hep sorarlar onu nerden bunu nerden aldın diye, pahalı görünümlü uygun şeyleri almakta ustayım:) her gün farklı kıyafet giymek kolay mı, bir yolu var elbet:) uygun al, indirimde al çeşit çeşit giy, ailenizin indirimcisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…